Oorzaken haaruitval

Maakt u zich zorgen over veel of extreem haarverlies? Wij staan voor u klaar met een geschikt haarwerk, passend bij uw haarproblemen. Haaruitval is een veelvoorkomend probleem onder zowel mannen als vrouwen. Dit kan voorkomen als een lichte vorm, maar ook als extreme vormen van haarverlies. Er zijn verschillende problemen die te maken hebben met haaruitval en ze kennen verschillende oorzaken. Hierbij kunt u denken aan:

-          Haaruitval door chemo
-          Hormonale haaruitval
-          Alopecia
-          Haaruitval door stress
-          Vitaminetekort

Oorzaken van haaruitval

Haaruitval heeft veel invloed op uw zelfvertrouwen, zowel bij mannen als bij vrouwen. Haaruitval kent diverse problemen en verschillende oorzaken. Uw haaruitval kan tijdelijk zijn, maar ook blijvend. Een veelvoorkomend probleem bij mannen is alopecia androgenetica. Bij deze vorm van haarverlies wordt het haar geleidelijk steeds dunner, waarbij kale plekken of zelfs volledige kaalheid het resultaat zijn. Daarnaast zijn er ook andere factoren die voor dunner wordend haar kunnen zorgen. U kunt hierbij denken aan extreem diëten, stress en medicijngebruik. Ook kunt u last krijgen van haaruitval bij chemotherapie, bij vormen van alopecia, door stress, door de overgang, door vitaminetekort of door het gebruik van antibiotica of de anticonceptiepil.

Oplossingen bij haaruitval

Overmatig haarverlies kan voor onzekerheid en onrust zorgen. Wij zoeken samen met u de beste oplossing voor uw haarverlies. Onze haarwerkspecialisten hebben jarenlange ervaring en staan u graag te woord met vrijblijvend advies. Kom gerust bij ons langs in de salon voor een intake, een vrijblijvende haar- en hoofdhuidanalyse of om gewoon eens kennis te maken.
De juiste oplossing hangt af van het haarprobleem. U kunt hierbij denken aan op maat gemaakte haarwerken voor mannen en vrouwen, of speciale salonbehandelingen voor uw haar en hoofdhuid. 

Wij helpen u graag

Heeft u last van haaruitval, maar kunt u geen oorzaak of oplossing vinden? Neem gerust contact met ons op of kom langs in de salon voor een vrijblijvende haar- en hoofdhuidanalyse. Wij helpen u graag om uw haarproblemen op te lossen.