Heren pruiken

Heren pruiken van Confident Haarzorg

In de salon van Confident Haarzorg in Enschede hebben wij een kwalitatief en ruim assortiment pruiken voor heren. Samen met de haarwerkspecialist wordt er gekeken welke mannenpruik het best bij jouw wensen past. Het aanbod heren pruiken is divers met verschillende modellen, kleuren en stylingsmogelijkheden. Zo is er altijd wel een heren pruik die aan jouw wensen voldoet en natuurlijk oogt. Onze pruiken zijn lichtgewicht, natuurlijk en niet van echt haar te onderscheiden. 

Naast de mannenpruiken in het modellenboek die een goede impressie geven, is maatwerk bij ons ook mogelijk. Hierbij wordt een mannenpruik speciaal op maat gemaakt die geheel aan alle wensen voldoet. 

Mannen pruik kopen

Haarproblemen bij mannen kunnen voor veel hinder zorgen. Of je nu last hebt van dunner haar, een terugtrekkende haargrens of kale plekken, een mannen pruik kan het zelfvertrouwen een flinke boost geven en – al dan niet tijdelijk – uitkomst bieden voor een haarprobleem.

Als je in de salon van Confident Haarzorg komt, ben je verzekerd van een hoogwaardige heren pruik die niet van het eigen haar te onderscheiden is. In onze salon brengen onze haarwerkspecialisten de pruik in model, precies zoals jij dat wilt.

De beste pruiken voor mannen kiezen

Onze professionele haarwerkspecialisten nemen tijdens een persoonlijk gesprek de tijd voor je. Geen volle wachtkamers. Bij ons neem je plaats in privéruimtes waar wij jouw wensen doornemen en samen met jou diverse mannen modellen passen. Geen wachttijden. Het resultaat? Een mannen pruik waarmee je gezien mag worden en die past bij jouw levensstijl.

Wil je graag meer informatie of vrijblijvend een intakegesprek inplannen? Neem contact met ons op!