Auto-immuunziekte haaruitval

Door verschillende auto-immuunziekten kunt u haarverlies krijgen. Een auto-immuunziekte is een ontregeling van het eigen afweersysteem, waarbij dit afweersysteem zich tegen het eigen lichaam keert. Verschillende typen haaruitval veroorzaakt door auto-immuunziekten zijn:

De beste producten voor haaruitval door auto-immuunziekte

Wilt u weer snel met een mooi verzorgd kapsel over straat? Bekijk dan een haaraanvulling of een complete pruik dat zorgt voor een natuurlijke look. Of wilt u uw haargroei sneller op gang brengen met goede haarproducten die de haarfollikels stimuleren? Wanneer u hulp nodig hebt bij uw keuze maak dan een vrijblijvende afspraak met één van onze ervaren haarspecialisten. In alle privacy bekijken wij samen de beste mogelijkheden voor uw situatie. Wij helpen u graag!

Vrijblijvend advies

Een auto-immuunziekte en daarbij horende haaruitval heeft veel invloed op uw dagelijks functioneren. Vaak is het een lastig onderwerp om over te praten. Toch raden wij aan uw probleem met een specialist te bespreken, zoals uw eigen huisarts. Daarnaast kunt u altijd natuurlijk bij ons terecht voor vrijblijvend advies. Bij Confident Haarzorg nemen wij altijd de tijd voor u!

Persoonlijke benadering

Tijdens een gesprek analyseren wij of een behandeling tegen haarverlies werkt en zo ja, welke. Vervolgens helpen we u op weg met de te nemen stappen. Dat kunnen haarproducten en hoofdhuidbehandelingen zijn, maar ook eventuele haarwerken. Ook helpen wij u met alle zaken rondom de verzekering. Daarnaast bieden wij u altijd een luisterend oor en geven u graag uitvoerig persoonlijk advies. Wel zo prettig! Kortom, bij ons bent u verzekerd van:

  • Eerlijk en duidelijk advies
  • Maximale privacy
  • Geen volle wachtkamers

Wilt u meer weten? Kom een keer bij ons langs in Enschede als u in de buurt bent of maak een afspraak.