Effectieve behandeling tegen haarverlies

Bent u op zoek naar een manier om uw haar te behouden of kaalheid tegen te gaan? Wij hebben mogelijk de oplossing!

De haarlaser therapie van Confident Haarzorg is de nieuwste manier om verschillende vormen van haarverlies te verminderen of te stoppen. Bij deze pijnloze methode zijn vinden geen medische ingrepen plaats. De verschillende lasers stimuleren de bloedcirculatie, reguleren de talgproductie en activeren slapende haarzakjes. In combinatie met de persoonlijk voor u geselecteerde producten zal de behandeling snel het gewenste effect opleveren. De effectieve behandeling kan het haarverlies in 80% van de gevallen stoppen en zorgt voor 40-60% toename van de haardichtheid.

Hoe werkt het?

  1. Voorafgaand aan de laser therapie zal, aan de hand van een hoofdhuidanalyse, een persoonlijk behandelplan worden opgesteld.
  2. In combinatie met de laser en Mediceuticals producten wordt een wekelijkse behandelprocedure gestart. De laser zal hoofdhuid en de haarzakjes verbeteren, de Mediceuticals producten zullen het effect versterken.
  3. De behandeling zal plaatsvinden gedurende een periode van drie maanden, wekelijks een half uur of een keer per twee weken een uur

Haarlaser werking

De machine verbetert de haardichtheid en roept haarverlies een halt toe. Daarnaast verbetert en stimuleert de machine de bloedcirculatie, cel matabolisme, proteïne synthese en heropbouw van weefsel. 

haarlaser therapie oplossing dun haar

Voor wie?

De haarlaser therapie is geschikt voor zowel mannen als vrouwen. De behandeling is effectief bij verschillende vormen van dun haar, haarverlies, eczeem, tinea captis, anemia en vormen van alopecia.  De lasertherapie kan ook het herstel van een haartransplantatie ondersteunen. De genezig zal beter en sneller verlopen. Benieuwd of de  haarlaser therapie geschikt voor u is? Kom dan gerust langs in onze salon voor vrijblijvend en persoonlijk advies.

Maak gerust een afspraak voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek of bel 053 - 488 44 08 voor meer informatie.