Dames haarstukken

Haarstukken

Haarstukken komen van pas bij dun haar, zowel bij mannen als vrouwen. Confident Haarzorg biedt uiteenlopende soorten en type haarstukken die u snel weer een volle haardos geven. Denk aan een haarstukje voor een kruin of een haarstuk met haarband.

Haarstukken geven zelfvertrouwen

Als u met dunner wordend haar of beginnende kaalheid te maken krijgt kan u dat heel ongelukkig maken. U heeft alles al geprobeerd en uw haar wordt alsmaar dunner. Een haarstuk kan dan een passende oplossing bieden. Wij hebben verschillende haarstukken in onze collectie: variërend van haarmatten van echt haar tot modellen van synthetisch haar en van pony’s tot knotten. Er bestaan daarnaast goede producten die u misschien nog over het hoofd gezien heeft, waarover de haarwerkspecialisten van Confident Haarzorg u graag meer vertellen. Voorafgaand maken wij een analyse van uw hoofdhuid met een analysecomputer. Dat geeft ons, samen met uw verhaal, inzicht in welke behandelingsproducten het beste bij u passen en u weer meer volume kan creëren. Ook bespreken wij met u de mogelijke haarstukjes en haarwerken.

Haarstukjes die écht bij u passen

Een haarstukje vinden dat écht bij u past? Kies dan voor Confident Haarzorg. Wij gaan net zo lang door tot wij een haarstuk gevonden hebben die qua kleur, lengte en vulling perfect bij uw eigen haar past. Wij hebben een zeer divers aanbod beschikbaar, waaronder:

  • Haarstukken van synthetisch haar of echt haar 
  • Voor meer haaraanvulling bovenop, voor, achter of aan de zijkanten
  • Met diverse bevestigingen (o.a. met haarband, klemmen of clips)

Wij hebben een grote voorraad beschikbaar, waardoor u in veel gevallen al direct na het eerste gesprek dezelfde dag nog met uw nieuwe haarstuk de deur uitloopt!

Meer informatie

Meer weten? Maak gerust een vrijblijvende afspraak of kom een keer langs in ons pand in Enschede.