Dames haarstukken

Dames haarstukken van Confident Haarzorg

Ben je op zoek naar een dames haarstuk voor dun haar, haaruitval, kale plekken of gewoon voor meer volume? Vrouwen dragen tegenwoordig niet alleen nog een haarstuk om dun haar of kale plekken te verbergen, maar je ziet ook steeds meer dames met een haarstuk voor extra lengte of meer volume.

Wat je reden ook is om een haarstuk te dragen, bij Confident Haarzorg helpen wij je, om medische of cosmetische redenen, in de zoektocht naar het perfecte haarstuk! Maak een vrijblijvende afspraak in één van onze salons in Enschede om de mogelijkheden te bespreken!

Dames haarstukken bij haaruitval

Het verliezen van je haar is als vrouw niet gemakkelijk, om welke reden dan ook. Maar dat betekent nooit dat je daarmee ook je stijl verliest. Met de dames haarstukken van Confident Haarzorg is de oplossing voor jouw haarprobleem dichterbij dan ooit.

Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van dames haarstukken bij dun haar, kale plekken, alopecia en haaruitval. Voor elke reden en fase van haaruitval zijn er in onze haarwerksalon verschillende haarstukken verkrijgbaar. Van kleine dames haarstukken die alleen de kruin of scheiding bedekken, tot grotere onzichtbare haarstukken die een volledige dekking hebben.

Jon Renau haarstukken voor dames

Naast onze reguliere collectie dames haarstukken zijn in onze salon ook de exclusieve Jon Renau haarstukken verkrijgbaar. Deze populaire topper collectie van Jon Renau bestaat uit dames haarstukken gemaakt van echt haar, synthetisch haar en hittebestendige vezel. 

Deze haarstukken zijn speciaal ontwikkeld voor dun/fijn haar en haaruitval, met een natuurlijke look and feel.

Meer informatie ontvangen over onze haarstukken? Maak een vrijblijvende afspraak in onze haarwerksalon om de mogelijkheden te bespreken.