Echt haar pruiken

Pruiken van echt haar

Pruiken van echt haar (human hair) bieden uitkomst bij haarverlies of dunner (wordend) haar. Dankzij de natuurlijke uitstraling vallen deze pruiken niet op en worden ze ook niet gezien als "nep". Bovendien staat een hoog draagcomfort bij een pruik van echt haar voorop. Naast pruiken van echt haar kun je bij Confident Haarzorg terecht voor haarstukkentoupetten en haardelen van echt haar, maar ook voor producten van topkwaliteit om jouw pruik van echt haar te verzorgen. Op deze pagina vind je een selectie van echt haar pruiken. Wil je meer weten over pruiken van echt haar? Neem gerust contact met ons op.

Pruiken van echt haar voor iedereen

Geen kapsel is hetzelfde en geen stijl of uitstraling is gelijk. De juiste pruik selecteren die bij jouw gezicht, leeftijd en uitstraling past vraagt daarom om een geoefend oog. De medewerkers van Confident Haarzorg beschikken over een enorme schat aan kennis en ervaring op het gebied van haar en haarwerken. Bij ons ben je verzekerd van:

  • Begeleiding van A tot Z
  • Maximale privacy als je bij ons bent
  • Een pruik die écht bij je past

Misschien heb je hulp nodig bij de declaratie van een echt haren pruik bij de zorgverzekering. Misschien draag ja al jarenlang een pruik en ben je op zoek naar een alternatief. Wat je vraag ook is, wij helpen je graag verder. Wij kijken samen met jou naar de mogelijkheden.

Human hair pruik kiezen

Een pruik die niet van echt te onderscheiden is. Ze komen voor in alle soorten en maten, maar hoe kies je nu de juiste pruik? Waar moet je op letten? Op onafhankelijke wijze zetten wij de voor- en nadelen van echt haar pruiken voor je op een rijtje. Wij vertellen je over andere mogelijkheden en alternatieven, zoals haarstukken van echt haar, synthetische pruiken of specifieke behandelingen. Maak een afspraak, bel 053 488 44 08 en wij nemen de mogelijkheden graag met je door.