Haar wordt steeds dunner

Heeft u last van dunner wordend haar? Haar kan onder andere dunner worden door chemische behandelingen, styling met verhitte apparaten, stress of medicatie. Ook wordt het haar vaak dunner door hormonale veranderingen. Zowel bij mannen als vrouwen kan dit voor veel onzekerheid zorgen. Confident Haarzorg biedt praktische oplossingen voor dunner wordend haar.

Dun haar

De oorzaken van dunner wordend haar

Door verschillende oorzaken kan uw haar dunner worden. Zo is ijzertekort een veelvoorkomende oorzaak. Daarnaast is extreem diëten ook funest voor een volle haardos. Of wat te denken van stress? Naast dit soort levensstijl gerelateerde oorzaken kan ziekte of langdurige medicijngebruik dun haar of zelfs haaruitval tot gevolg hebben. Dit geldt ook voor bestralingen en chemotherapie ter behandeling van kanker. Ook kan de oorzaak van steeds dunner wordend haar erfelijk zijn bepaald. Deze vorm van haaruitval wordt alopecia androgenetica genoemd.

Help! Mijn haar wordt dunner!

Uw haar wordt steeds dunner? Veel mensen krijgen ermee te maken. Het kan zelfs zijn dat hierdoor de hoofdhuid te zien is. Dat kan u onzeker en ongelukkig maken. Het komt voor dat men hierdoor liever niet meer de straat op gaat. Helemaal niet nodig, want er zijn goede producten op de markt die de haargroei bevorderen en zorgen voor meer volume. En als dat niet voldoende helpt bieden mooie, natuurlijk ogende haarwerken en haardelen uitkomst. Wij van Confident Haarzorg zoeken altijd naar de voor u beste oplossing. Onze service gaat verder dan alleen raad over (en styling van) haarwerk. Wij bieden u altijd een luisterend oor en geven u graag uitvoerig persoonlijk advies!

Afspraak maken

Maak gerust een vrijblijvende afspraak. Wij zorgen er graag voor dat u binnenkort weer vol zelfvertrouwen over straat gaat. U kunt onze producten voor haar- en hoofdhuidbehandeling ook direct bestellen in onze webshop . Wilt u zeker weten dat u het juiste product bestelt? Neem dan gerust even contact met ons op: 053 - 488 44 08 of info@confidenthaarzorg.nl.