Onze services

Het spreekt voor zich, maar we benadrukken het toch: wij staan altijd voor u klaar. U bent van harte welkom, ook zonder afspraak. Als u nog niet eerder bij ons geweest bent, maken wij een afspraak voor een kennismakingsgesprek dat wij in alle rust en privacy met u willen houden. Vaak kan dat dezelfde dag nog en anders kiezen wij samen met u een geschikt moment. Dit gesprek noemen wij ook wel een intakegesprek en is geheel vrijblijvend. We proberen samen met u de beste oplossing te vinden en te kiezen en nemen alle voor- en nadelen met u door. Uw privacy is in een afgesloten, professionele behandelruimte gewaarborgd.

Huisbezoek

Is het voor u, om wat voor reden dan ook, niet mogelijk om naar één van onze salons te komen? Dan is het ook mogelijk dat wij bij u op huisbezoek komen. Kwaliteit, maatwerk en persoonlijke aandacht staan bij ons altijd voorop!

Haaranalyse

Om een goed beeld te krijgen van uw hoofdhuid en de conditie van uw haar, voeren wij altijd een scope analyse uit. De uitkomst van het onderzoek in combinatie met constateringen van de klant zorgen ervoor dat wij direct een goed advies kunnen geven. Met een scope wordt uw hoofdhuid 200 keer vergroot. Hierdoor kunnen wij goed zien hoe het met de hoofdhuid en haren gesteld is. Naar aanleiding van deze analyse adviseren wij eventueel producten die de klachten kunnen tegengaan en/of oplossen. 

Maatwerk

Een haarwerk van Confident Haarzorg wordt voor u op maat gemaakt. Het aanschaffen van een maatwerk haarwerk kan uw persoonlijke voorkeur zijn, maar is soms ook noodzakelijk omdat standaard confectiehaarwerken of -haarstukken niet aan uw eisen voldoen. Bij de dienstverlening van Confident Haarzorg staat persoonlijke aandacht altijd voorop, ook bij haarwerk op maat.

Plaatsen en passen

De gecertificeerde en ervaren haarwerkspecialisten van Confident Haarzorg bieden maatwerkoplossingen voor ieder haarprobleem. Met dank aan onze grote voorraad kunnen veel modellen direct gepast worden en heeft u veel keuze. Lees meer over onze procedure omtrent plaatsen en passen.

Vergoeding en begeleiding

Confident Haarzorg biedt uiteenlopende oplossingen en salonbehandelingen bij hoofdhuid- en haarproblemen zoals haaruitval, dunner wordend haar en een slechte conditie van hoofdhuid en/of haar. Naast haarwerk op maat verzorgen we ook graag het onderhoud van uw haarwerk en helpen we u bij de vergoeding en begeleiding, bijvoorbeeld declaratie van de kosten bij uw zorgverzekeraar.

Vereniging Anko Sectie Haarwerken

Confident Haarzorg is een erkend haarwerkspecialist. We zijn lid van de vereniging Anko Sectie Haarwerken. Zo blijven we op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en bent u bij ons verzekerd van deskundig advies. Wilt u meer informatie over onze service of heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op!