Haarwerk op maat

Haarwerk van Confident Haarzorg wordt volledig voor u op maat vervaardigd. Het aanschaffen van een maatwerk haarwerk kan uw persoonlijke voorkeur zijn, maar is soms ook noodzaak omdat confectiehaarwerken of -haarstukken niet aan uw eisen voldoen. Bij de dienstverlening van Confident Haarzorg staat persoonlijke aandacht altijd voorop, ook bij haarwerk op maat.

Maatwerk

Verschillende bevestigingsmethodes

Heeft u nog voldoende haar over? Dan wordt het haarwerk door middel van clips vastgezet. U maakt het haarstuk aan uw eigen haar vast door de clips te bevestigen aan uw haar. U kunt ook kiezen om het haarstuk met een speciale lijm of tape te laten bevestigen. Dit is een goede oplossing als u weinig of geen haar heeft.

De binnenzijde

U kiest bij Confident Haarzorg uit verschillende werkwijzen en materialen. De samenstelling van het binnenwerk van uw haar op maat is afhankelijk van verschillende factoren:

  • Het model
  • De haarlengte
  • De bevestigingsmethode
  • Het draagcomfort.

Wij helpen u graag bij het maken van de juiste beslissing.

De buitenzijde

Bij een haarwerk op maat wordt het volledige haarwerk naar wens aangepast en is gebaseerd op de exacte pasvorm van uw hoofd. De materialen waarmee het haarwerk wordt gemaakt worden zorgvuldig samen met de haarwerkspecialiste geselecteerd. Zo kiest u zelf de kleur, het binnenwerk, de vezel, de lengte en zelfs de dikte van het haarwerk. Een persoonlijk op maat gemaakt haarwerk kan verschillen in grootte. Het kan zijn dat u kiest voor een volledig haarwerk, maar u kunt ook kiezen voor een haarstuk waarvan de grootte naar eigen wens is.

Het vervaardigen van uw haarwerk

Bij een op maat gemaakt haarwerk wordt er allereerst een mal gemaakt van uw hoofdhuid. Op basis van deze mal wordt het haarwerk gemaakt. Omdat de exacte vorm van uw hoofd wordt aangehouden is er geen hoger draagcomfort dan een op maat gemaakt haarwerk. Er wordt tevens rekening gehouden met de conditie van uw hoofdhuid. De conditie van haar en hoofdhuid heeft invloed op de keuze voor het materiaal waarvan het binnenwerk gemaakt zal worden. Hiervoor wordt een vrijblijvende hoofdhuidanalyse gedaan. 

Voordelen Confident Haarzorg

Als u voor Confident Haarzorg kiest, dan kiest u voor:

  • Pruiken en haarstukken van goede kwaliteit
  • Een haarwerk dat prettig draagt en aanvoelt
  • Persoonlijke begeleiding

Naast advies en begeleiding verzorgen we het onderhoud (indien gewenst) van uw pruik of haarwerk. We geven u ook tips en adviezen over hoe u uw pruik in de praktijk moet verzorgen. Wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op!