Haaranalyse

Om een goed beeld te krijgen van uw hoofdhuid en de conditie van uw haar, voeren wij altijd een scope analyse uit. De uitkomst van het onderzoek in combinatie met constateringen van de klant zorgen ervoor dat wij direct een goed advies kunnen geven. Wij adviseren producten die de klachten kunnen tegengaan en/of oplossen. Met een scope wordt uw hoofdhuid 200 keer vergroot. Hierdoor kunnen wij goed zien hoe het met de hoofdhuid en haren gesteld is.

Haaranalyse

Haaranalyse-test

Voordat we met de scopeanalyse beginnen worden uw haarconditie en de daarbij behorende haarproblemen eerst uitvoerig besproken. Met de scope kijken wij voornamelijk naar de talgproductie, zweetklieren, huidproblemen en de conditie van de bloedvaten. Daarnaast wordt de kwaliteit van uw haarzakjes gemeten. Bij een gezonde hoofdhuid is de doorbloeding te zien. De hoofdhuid is dan rood roze gekleurd. Wanneer de hoofdhuid verstikt is door overmatige talgproductie ziet u alleen witte bloedvaten. Ook kunt u op het scherm zien of er wel voedingsstoffen worden opgenomen door het haar.

Altijd vrijblijvend en gratis haaruitval-test

Het onderzoek met de scope zorgt ervoor dat wij een goed beeld krijgen van de hoofdhuid en of de aandoening. De uitkomst van het onderzoek in combinatie met constateringen van de klant zorgen ervoor dat wij direct een goed advies kunnen geven. Aan de hand van de uitslag van de analyse geven wij u advies over een eventueel te volgen behandeling en producten voor thuisgebruik. Tevens bieden wij speciale salonkuren aan, ten behoeve van een versneld en verhoogd resultaat. De scopeanalyse is overigens altijd vrijblijvend én gratis.

Afspraak maken