Haaranalyse

Heb je last van dun haar, haaruitval of een geïrriteerde hoofdhuid? Dan biedt onze gratis haaranalyse een goede uitkomst!

Haaranalyse

Wat is en doet een haaranalyse?

De haaranalyse (scope analyse) wordt uitgevoerd om een goed beeld te krijgen van jouw hoofdhuid en de conditie van het haar. De uitkomst van deze haaranalyse, in combinatie met de eerder geconstanteerde klachten, zorgen ervoor dat wij direct een goed advies kunnen geven voor jouw haar- of hoofdhuidprobleem. Wij adviseren producten die de klachten kunnen tegengaan en/of oplossen. Met de scope wordt de hoofdhuid namelijk 200 keer vergroot. Hierdoor kunnen wij goed zien hoe het met de hoofdhuid en haren gesteld is en een vrijblijvend advies geven. 

Haaranalyse

Werkwijze haaranalyse

Voordat we met de scope analyse beginnen, worden de haarconditie en de daarbij behorende problemen eerst uitvoerig besproken. Met de scope kijken wij voornamelijk naar de talgproductie, zweetklieren, huidproblemen en de conditie van de bloedvaten. Daarnaast wordt de kwaliteit van de haarzakjes gemeten. Bij een gezonde hoofdhuid is de doorbloeding goed te zien, de hoofdhuid is dan rood/roze gekleurd. Wanneer de hoofdhuid verstikt is door overmatige talgproductie zie je alleen witte bloedvaten. Ook kun je op het scherm zien of er wel voedingsstoffen worden opgenomen door het haar. 

Onze haaranalyse is 100% pijnloos. Deze vrijblijvende afspraak duurt doorgaans 20 minuten, inclusief advies.

Onze hoofdhuid specialist

Onze hoofdhuid specialist

Inge

"Door het gebruik van de juiste verzorgingsproducten is binnen slechts enkele weken al een verschil te zien."

Vrijblijvende en gratis haaruitval-test

Aan de hand van de uitslag van de haaranalyse geven wij vrijblijvend advies over een eventueel te volgen behandeling of producten voor thuisgebruik. Tevens bieden wij speciale salonkuren aan, ten behoeve van een versneld en verhoogd resultaat. Onze scopeanalyse is overigens altijd vrijblijvend én gratis.

  1. Maak een gratis en vrijblijvende afspraak
  2. Wij bespreken jouw haar- hoofdhuidproblemen
  3. Na de haaranalyse geven wij direct een passend en vrijblijvend advies
    Terug naar vorige pagina