Jon Renau Professionnel

Exclusieve Jon Renau Professionnel collectie

De Jon Renau Professionnel collectie is een prachtige collectie haarwerken en haarstukken die exclusief verkrijgbaar is in haarwerksalons. Deze collectie is speciaal ontwikkelt met het oog op de hoogste standaarden als het gaat om alternatief haar en wordt daarom niet online aangeboden.

Confident Haarzorg in Enschede is een gecertificeerde haarwerksalon met een ruime voorraad Jon Renau haarwerken en haarstukken. Ook de prachtige Jon Renau Professionnel collectie behoort tot deze voorraad.

Haarwerken uit de Professionnel collectie

De Professionnel collectie van Jon Renau bestaat uit 5 synthetische haarwerken waaronder, Hailey, Halsey, Laura, Lucy en Brooklyn en 6 echtharen haarwerken, waaronder 5 gemaakt van Europees echt haar. Europees echt haar is de allerbeste haarkwaliteit die beschikbaar is en heeft dezelfde structuur/diameter als westers haar. 

In de Professionnel collectie zijn er verschillende binnenwerken beschikbaar, allen met een lacefront. De haarwerken variëren van korte modellen, tot halflange boblijnen en langere lengtes met laagjes. Of je nu te maken hebt met haaruitval door alopecia of chemotherapie, voor ieder is er een prachtig haarwerk uit de Jon Renau Professionnel collectie.

Vrijblijvende intake inplannen 

Wanneer je op zoek bent naar een haarwerk uit de Jon Renau Professionnel collectie, ben je bij Confident Haarzorg in Enschede aan het juiste adres. Wij hebben een ruime voorraad Professionnel en andere Jon Renau haarwerken beschikbaar in onze haarwerksalon. 

Neem contact met ons op via tel. 053 488 44 08 of plan een vrijblijvende intake in via het afspraakformulier.