Modellenboek

Modellenboek

Confident Haarzorg in Enschede is een erkend haarwerkspecialist en biedt pruiken, haarwerken en haarstukken van topkwaliteit, die aangenaam aanvoelen en een goede pasvorm hebben. Wij bieden medische- en cosmetische haaroplossingen voor iedereen!

Haarwerksalon Confident Haarzorg heeft twee vestigingen in Enschede, aan de Brinkstraat 60 en in het MST. 

Pruiken, haarwerken en haarstukken

Als je een pruik, haarwerk of haarstuk wilt gaan dragen of noodzakelijk is, ben je bij Confident Haarzorg aan het juiste adres. Wij hebben een ruim assortiment:

Wij bieden haaroplossingen die geschikt zijn voor jouw leefomstandigheden en levensstijl. Haarwerken en haarstukken die passen bij jouw uitstraling en gezicht. Naast haarwerken en haarstukken, hebben wij o.a. verzorgingsproducten voor hoofdhuid en haar in het assortiment en voeren we salonbehandelingen uit. Wil je graag weten welke producten of behandelingen bij jouw situatie van pas komen? We adviseren je daar vrijblijvend over tijdens een persoonlijk adviesgesprek.         

Voordelen Confident Haarzorg

Als je voor één van onze haarwerksalons in Enschede kiest, dan ben je verzekerd van:

  • Pruiken en haarstukken van goede kwaliteit;
  • Een haarwerk of haarstuk dat prettig draagt en aanvoelt;
  • Persoonlijke begeleiding.

Naast advies en begeleiding, verzorgen we het onderhoud (indien gewenst) van jouw haarwerk of haarstuk. Wij geven ook tips en adviezen over hoe je jouw pruik in de praktijk moet verzorgen.

Meer weten over een haarwerksalon in Enschede?

Deze website geeft een indruk van onze producten en diensten die wij aanbieden in Enschede. Wil je meer informatie? Neem gerust contact op met één van onze haarwerkspecialisten. Wij staan voor je klaar!