Dames pruiken

Dames pruiken en haarwerken

De damespruiken van Confident Haarzorg zijn stuk voor stuk van de allerbeste kwaliteit. Haar op maat met een natuurlijke uitstraling. Hierboven tref je een overzicht van de diverse pruiken voor dames, zodat je een indruk krijgt van de mogelijkheden.

Heb je last van haaruitval of dun haar? Onze haarwerkspecialisten helpen je op persoonlijke en professionele wijze verder met de keuze van het juiste haarwerk. Maak daarvoor een vrijblijvende afspraak.

Damespruiken met natuurlijke uitstraling

Zoek je een dames pruik van echt haar of synthetisch haar? Wij hebben diverse soorten pruiken voor dames met een natuurlijke uitstraling. Vrouwelijke en moderne modellen, pruiken die fijn zitten en waar je je prettig bij voelt. Op deze website krijg je een impressie van de diverse soorten pruiken waaruit je kunt kiezen. Ook haarwerken op maat behoren tot de mogelijkheden.

Over Confident Haarzorg

Wil je graag een oplossing voor dun haar of haaruitval? Een damespruik zorgt ervoor dat je snel weer zelfverzekerd over straat gaat. Confident Haarzorg:

  • Verzorgt maatwerk damespruiken
  • Is erkend haarwerkspecialist

Dankzij onze ruime voorraad beschik je snel over een haarwerk.

Hoe kies je de juiste pruik?

Iedere persoon is anders. Ieder haartype is anders. Tijdens een persoonlijk adviesgesprek gaan onze ervaren haarwerkspecialisten samen met jou op zoek naar een pruik die écht bij je past en 100% naar wens is. Aspecten als de bevestigingswijze, pasvorm en het materiaal komen aan de orde.

Wij nemen de tijd voor je en passen diverse modellen met je door. Bij ons ben je tijdens dit persoonlijke gesprek verzekerd van de privacy die je verwacht. Wil je meer weten? Bel 053 488 44 08, stel een vraag of laat een terugbelverzoek achter en wij bellen je terug op een moment dat jou uitkomt.