Synthetische pruiken

Synthetische pruiken zijn een goede uitkomst bij dun haar of haarverlies. Door de jaren heen is de synthetische vezel zo doorontwikkeld dat synthetische pruiken allang niet meer nep ogen. Afhankelijk van de kwaliteit van de vezel, zijn synthetische pruiken bijna niet te onderscheiden van echt haar. Voor een zo natuurlijk mogelijke look en uitstraling.

Ben je op zoek naar een pruik van synthetisch haar? Bij Confident Haarzorg kun je terecht voor synthetische haarwerken, haarstukkentoupettenspecialistische haarverzorgingsproducten en producten om jouw pruik of haarstuk te verzorgen.

Een synthetische pruik die bij je past

Geen kapsel, stijl of uitstraling is hetzelfde. Hier wordt bij het uitzoeken van de juiste pruik altijd rekening mee gehouden. Onze haarwerksters hebben jarenlange ervaring in het uitzoeken van het mooiste haarwerk bij jouw stijl en uitstraling. In een uitgebreid intakegesprek worden alle wensen en behoeftes inzichtelijk gemaakt waarna de haarwerkster op zoek gaat naar het juiste model en de juiste kleur van de synthetische pruik.

Bij Confident Haarzorg kun je altijd rekenen op begeleiding van A tot Z, maximale privacy door afgesloten paskamers en hulp bij de declaratie van jouw synthetische pruik bij de zorgverzekering.

Persoonlijke benadering

Wil je graag kennis maken met de persoonlijke werkwijze van Confident Haarzorg en een vrijblijvende intake inplannen? Neem contact met ons op via het contactformulier of bel ons op telefoonnummer 053 488 44 08. Wij nemen graag de tijd voor je om een afspraak in te plannen en samen tot een mooie synthetische pruik te komen die bij jouw stijl en wensen past.