Haaruitval mannen

Haaruitval bij mannen komt veel voor en is vaak ongewenst. De oorzaken lopen uiteen en de behandelingen hangen af van de precieze oorzaak. Haaraanvullingen, toupetten of pruiken zijn mogelijke oplossingen, waardoor u weer een volle bos haar heeft, die bij uw leeftijd en uitstraling past. Bij Confident Haarzorg bent u aan het juiste adres.

Haaroplossingen voor mannen

Oorzaken haaruitval bij mannen

Verschillende oorzaken kunnen een rol spelen bij haaruitval. Over het algemeen is erfelijke kaalheid, oftewel alopecia androgenetica , de meest voorkomende vorm van haaruitval bij mannen. Diffuus haarverlies door stress komt ook voor bij mannen, hoewel in mindere mate dan bij vrouwen. Daarnaast is pleksgewijze kaalheid (alopecia areata) een probleem, waarvan de oorzaak niet 100% vast te stellen is.

Wat te doen bij haaruitval bij mannen?

Wilt u haaruitval tegengaan? Dan is het sowieso van belang om te achterhalen waar de haaruitval door veroorzaakt wordt zodat u de voor u beste behandeling en verzorgingsproducten kiest. Een hoofdhuid- en haaranalyse komt daarbij van pas. Bij Confident Haarzorg staat een unieke analysecomputer waarmee onze experts dit onderzoek voor u uitvoeren. Ze controleren de doorbloeding van de hoofdhuid en conditie van de haarzakjes. Zo weet u snel óf behandeling helpt en welke producten wij aanraden.

Haaranalyse

Oplossingen bij kaalheid en haarverlies

Soms is het haarverlies dermate hevig dat er sprake is van (beginnende) kaalheid. In dat geval bieden haaraanvullingen of pruiken een passende oplossing. Confident Haarzorg levert een compleet pakket aan haarwerken, zoals:

Naast bovenstaande opties kunt u bij ons ook maatwerk pruiken krijgen, volledig naar uw wens.

Persoonlijk advies

Wij zorgen ervoor dat u naar huis gaat met een haarwerk dat niet alleen past bij uw gezicht, maar ook de juiste dikte en kleur heeft. Naast model en uiterlijk speelt uw levensstijl ook een belangrijke rol. Als u bijvoorbeeld veel buiten sport stelt dat specifieke eisen aan het haarwerk. Wij inventariseren in een persoonlijk gesprek alle wensen zodat u snel vol zelfvertrouwen over straat kunt gaan. Neem gerust contact met ons op of kom een keer langs. Bij ons bent u verzekerd van maximale privacy!