Haaruitval mannen

Haaruitval bij mannen komt veel voor en is vaak ongewenst. De oorzaken van haaruitval lopen uiteen en de behandelingen hangen altijd af van de precieze oorzaak. Voor wie haaruitval heeft, zijn haaraanvullingen, toupetten of pruiken mogelijke oplossingen. Deze oplossingen zorgen ervoor dat je weer een volle bos haar hebt, die bij je leeftijd en uitstraling past. Bij Confident Haarzorg ben je daarom bij mannelijke haaruitval aan het juiste adres!

Haaroplossingen voor mannen

Oorzaken haaruitval bij mannen

Verschillende oorzaken kunnen een rol spelen bij haaruitval. Over het algemeen is erfelijke kaalheid, oftewel alopecia androgenetica, de meest voorkomende vorm van haaruitval bij mannen. Diffuus haarverlies door stress komt ook voor bij mannen, hoewel bij mannen in mindere mate dan bij vrouwen.

Daarnaast is er ook pleksgewijze kaalheid, alopecia areata. Dit is een probleem waarvan de oorzaak van de haaruitval niet 100% vast te stellen is.

Wat te doen bij haaruitval bij mannen?

Wil je haaruitval tegengaan? Dan is het sowieso van belang om te achterhalen waar de haaruitval door veroorzaakt wordt zodat je de voor jouw beste behandeling en verzorgingsproducten kiest. Een hoofdhuid- en haaranalyse komt daarbij van pas. Bij Confident Haarzorg staat een unieke analysecomputer waarmee onze experts dit onderzoek voor je uitvoeren. Ze controleren de doorbloeding van de hoofdhuid en conditie van de haarzakjes. Zo weet je snel óf behandeling helpt en welke producten er aangeraden moeten worden. 

Haaranalyse

Oplossingen bij kaalheid en haarverlies

Soms is het haarverlies bij mannen dermate hevig dat er sprake is van (beginnende) kaalheid. In dat geval bieden haaraanvullingen of pruiken een passende oplossing. Confident Haarzorg levert een compleet pakket aan haarwerken, zoals:

Naast bovenstaande opties kun je bij ons ook maatwerk pruiken krijgen, volledig naar jouw wens.

Persoonlijk advies

Wij zorgen ervoor dat je naar huis gaat met een haarwerk dat niet alleen past bij jouw gezicht, maar ook de juiste dikte en kleur heeft. Naast model en uiterlijk speelt jouw levensstijl ook een belangrijke rol. Als je bijvoorbeeld veel buiten sport, stelt dat specifieke eisen aan het haarwerk. Wij inventariseren in een persoonlijk gesprek alle wensen zodat je snel vol zelfvertrouwen weer over straat gaat.

Bij ons ben je verzekerd van maximale privacy! Neem contact met ons op of bel ons op 053 - 488 44 08 om een afspraak te maken voor een vrijblijvend adviesgesprek!