Medische en cosmetische haaroplossingen!

Confident Haarzorg in Enschede is uw haarwerkspecialist in medische en cosmetische haaroplossingen. Onze pruiken van echt haar en haarstukken op maat zijn niet van uw eigen haar te onderscheiden. Ook bieden we sjaals en andere lifestyleproducten zoals heerlijke satijnen kussenslopen. Alles waardoor u uw zelfvertrouwen weer terug krijgt! U bent van harte welkom in onze prachtige salon of onze haarwerkspecialisten komen bij u thuis. Kwaliteit, maatwerk en persoonlijke aandacht staan bij ons voorop.

Welkom bij Confident Haarzorg

Volledige vergoeding haarwerk en haardelen

Een haarwerk of een pruik is de ideale oplossing voor mensen met haaruitval en voor mensen die geen of weinig haar hebben. Onze maatwerkoplossingen nemen uw angst of onzekerheid weg, zodat u weer naar buiten durft te gaan, weer lekker uit eten gaat of onbezorgd kunt sporten. U hebt recht op een vergoeding vanuit de basisverzekering voor een haarwerk of pruik bij langdurige, gehele of gedeeltelijke kaalhoofdigheid als gevolg van een medische aandoening of behandeling. Wij declareren uw vergoeding direct bij uw zorgverzekeraar.

ANKO gecertificeerde haarwerkspecialist

Confident Haarzorg is gecertificeerd haarwerkspecialist en aangesloten bij de Koninklijke Algemene Nederlandse Kappersorganisatie (ANKO) - sectie haarwerken, erkenningsregeling ANKO haarwerkspecialist. Verder zijn we bij Stichting Haarwensen en Look Good… Feel better aangesloten. Dit biedt u zekerheid en duidelijkheid! ANKO erkende haarwerkspecialisten hebben afspraken gemaakt met zorgverzekeraars, waardoor zij voor u kunnen declareren. 

Onze salonsOnze salons Onze salons Onze salons

Kom gerust langs of maak een afspraak!

Wij hebben twee prachtige salons in Enschede, waar u van harte welkom bent. Wilt u liever dat wij bij u komen? Ook dat is geen probleem. Op afspraak komen we bij u thuis om haarwerken uit te zoeken en gelijk te plaatsen. Wij nemen voldoende modellen mee om te passen. Ook bij u thuis geldt altijd persoonlijke begeleiding en haarwerken op maat. Heeft u een vraag of wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op

Onze haarwerkspecialisten staan voor u klaar!

Het spreekt voor zich, maar we benadrukken het toch: we staan altijd voor u klaar. U bent van harte welkom, ook zonder afspraak. Als u nog niet eerder bij ons geweest bent, maken we een afspraak voor een kennismakingsgesprek dat we in alle rust en privacy met u willen houden. Vaak kan dat dezelfde dag nog en anders kiezen we samen met u een geschikt moment. Dit gesprek noemen we ook wel een intakegesprek en is geheel vrijblijvend. 

Marion

Marion

Ellen

Ellen

Inge

Inge

Richelle

Richelle