Haaruitval door shampoo

Shampoo kan een oorzaak zijn van haaruitval. Het gaat hier vaak om het gebruiken van de verkeerde shampoo. De oorzaak van haaruitval ligt aan de combinatie van shampoo en de conditie van de hoofdhuid. Heeft u bijvoorbeeld een droge hoofdhuid en gebruikt u shampoo voor een ander huidtype? Dan kunnen de haarzakjes door deze shampoo kapotgaan of verstikken. En dit leidt weer tot haarverlies. De conditie van de hoofdhuid verandert en past zich aan aan de levensstijl en leeftijd. Met behulp van een scopeanalyse kijken wij daarom eerst naar de conditie van de hoofdhuid. Zo kunnen we het beste de juiste shampoo en aanvullende producten adviseren.

Haaranalyse en advies

U bent van harte welkom (liefst op afspraak) voor een kosteloze diagnose via onze haaranalysecomputer. Hiermee analyseren wij de conditie van uw haar, haarzakjes en hoofdhuid. Op basis van deze analyse geven wij u een volledig persoonlijk advies over producten die de gezondheid van uw hoofdhuid verbeteren en de haargroei stimuleren. Na vier tot zes weken kijken wij of de behandeling aanslaat of dat wij moeten overgaan op een andere behandeling.

Persoonlijke benadering

Haaruitval door shampoo is gelukkig tijdelijk. Wilt u uw haar een extra boost geven om je haar goed te verzorgen? Dat kan door middel van verschillende haarproducten. Hiermee verzorgt u uw hoofdhuid en haar op de beste manier. Daarnaast bieden wij u altijd een luisterend oor en geven u graag uitvoerig persoonlijk advies.

De voordelen van Confident Haarzorg

Vermoed u dat u last heeft van haaruitval door shampoo? Onze specialisten hebben jarenlange ervaring en helpen u graag met een vrijblijvend advies. Samen met u zoeken wij naar de beste oplossing. Bij Confident Haarzorg bent u verzekerd van:

  • Eerlijk en duidelijk advies
  • Maximale privacy
  • Geen volle wachtkamers

Wilt u meer weten? Kom gerust bij ons langs in Enschede. Bij ons bent u aan het juiste adres voor al uw vragen over haaruitval. Neem contact met ons op of maak direct een afspraak!