Werkwijze intake

Tijdens het intakegesprek gaat één van onze haarwerksters samen met u kijken welk haarwerk of haarstuk bij u en uw situatie past. Onze professionele medewerkers beschikken over verschillende methodes en behandelingen. Ook hebben zij de nodige achtergrondkennis over haarziektes als onder andere Alopecia. Zij vertellen u graag over de mogelijkheden van Confident Haarzorg: medische- en cosmetische haaroplossingen.

De intake is altijd vrijblijvend én gratis. Een standaard haarwerk is van synthetisch of echt haar. Voor een maatwerk haarwerk wordt een mal gemaakt, waardoor het stappenplan iets is aangepast. Dit zullen we mondeling met u bespreken. Voor een haarstuk geldt ook een iets ander stappenplan als voor een haarwerk. Dit bespreken we bij het intakegesprek.

Bekijk hier het stappenplan voor het aanmeten van een haarwerk.


Ontzorgen is ons vak

Wij ontzorgen u graag gedurende het hele traject. Wij beginnen met een persoonlijk kennismakingsgesprek. Vervolgens zoeken wij samen met u naar mogelijkheden en adviseren u welke producten bij uw wensen passen. Wij ondersteunen u bij het gebruik hiervan en bieden indien gewenst langdurige begeleiding en nazorg.

pruiken en haarwerken 


Kwaliteit

Confident Haarzorg is gespecialiseerd in haarwerken van hoge kwaliteit. Wij zijn erkend lid van de ANKO-branchevereniging, sectie haarwerken. ANKO Haarwerkspecialist is een onafhankelijke organisatie die eisen opstelt waar wij als leverancier aan moeten voldoen. Dit in samenspraak met de branche gebruikersorganisaties en zorgverzekeraars. Confident Haarzorg is ANKO gecertificeerd. Dat betekent dat de kwaliteit van uw haarwerk gewaarborgd is. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent. Daarom geven onze medewerkers u ook graag advies over de verzorging van uw pruik.