Haaruitval chemo

Haaruitval bij chemo heeft grote invloed op uw dagelijks leven. Confident Haarzorg in Enschede verzorgt pruiken en haar op maat, oplossingen waar u zich prettig bij voelt zodat u ook tijdens en na de chemo zelfverzekerd in openbare gelegenheden kunt verschijnen.

      ervaring pruik chemo

Haaruitval bij chemo

Tijdens een chemokuur is de kans groot dat uw haar uitvalt, dit kunt u bijna niet voorkomen. Het verlies van haar heeft veel impact op u en uw omgeving. De haaruitval is gelukkig tijdelijk: als de medicijnen zijn uitgewerkt groeit uw haar weer terug.

In de tussentijd wilt u uzelf blijven, met zelfvertrouwen en een mooi verzorgd kapsel over straat gaan. Confident Haarzorg biedt een ruime keuze aan producten die u hierbij helpen, zoals:

Wij zorgen altijd voor een oplossing waar u zich comfortabel en prettig bij voelt.

Binnenkort chemo? Maak gerust alvast een afspraak

Moet u binnenkort een chemokuur ondergaan? Kom dan alvast bij ons langs om de mogelijkheden te bekijken – en neem gerust een vriend of vriendin mee. Op basis van uw eigen haarkleur, haardikte en kapsel kiezen wij samen een haarwerk dat perfect bij u past.

Een prettig idee: ook straks ziet u er goed uit met een natuurlijk ogend kapsel. Het haarwerk van uw keuze kunt u vrijblijvend bij ons reserveren – de eerste 6 weken zelfs kosteloos. Zodra uw haar begint uit te vallen, belt u ons voor een afspraak. Meestal kunnen wij het haarwerk dezelfde dag nog aanmeten. Overigens hoeft u niet bang te zijn dat een pruik de groei van uw eigen haar in de weg staat. Integendeel: een haarwerk houdt uw hoofdhuid warm en bevordert hierdoor juist de haargroei.

Verliest u uw haar toch niet? Fijn! De reservering vervalt dan gewoon.

De beste producten voor uw situatie

Onze medewerkers nemen alle tijd om u te adviseren welke producten het beste bij u passen. Zo hebben wij speciale producten voor uw nieuwe haar na de beëindiging van een chemokuur. Bijvoorbeeld Vivid – Bioclenz of Hydroclenz, Therapeutic, Numinox of Cellagen van Mediceuticals. Deze producten kunt u ook direct bestellen in onze webshop. Wilt u zeker weten dat u het juiste product bestelt? Neem dan gerust even contact met ons op: 053 - 488 44 08 of info@confidenthaarzorg.nl.