Oorzaken haaruitval

Haaruitval heeft veel invloed op het zelfvertrouwen, zowel bij mannen als vrouwen. Of het nu gaat om dunner wordend haar, breekbaar en poreus haar of extreme haaruitval; de problemen zijn heel divers en kennen verschillende oorzaken.

Alopecia

Haaruitval oorzaken

Heeft u last van haaruitval? Er kunnen verschillende redenen zijn. Uw haaruitval kan tijdelijk zijn, maar ook blijvend. De verschillende oorzaken van haaruitval:

  • Haaruitval bij chemo. Tijdens chemotherapie is de kans groot dat uw haar uitvalt. Dit tijdelijke haarverlies heeft veel invloed op uw zelfvertrouwen.
  • Een vorm van alopecia. Hierbij is er sprake van het ontbreken of verliezen van haar, bijvoorbeeld pleksgewijs.
  • Haaruitval door stress. Deze vorm van haaruitval is meestal tijdelijk en een reactie op een stressvolle gebeurtenis.
  • Hormonale haaruitval, bijvoorbeeld door de overgang.
  • Haaruitval door medicijnen, bijvoorbeeld door het gebruik van antibiotica of de anticonceptiepil.
  • Haaruitval door vitaminetekort .

Onze oplossingen bij haaruitval

Herkent u één van de bovenstaande oorzaken?  De specialisten van Confident Haarzorg helpen u graag met een persoonlijke oplossing, zoals:

Wat de geschikte oplossing voor u ook wordt; wij zorgen ervoor dat u zich weer mooi voelt. Voortaan gaat u vol zelfvertrouwen weer de deur uit!

Kosteloze diagnose

Confident Haarzorg biedt oplossingen voor ieder type haaruitval. Een verzorgd kapsel is een waardevol bezit. Kampt u met specifieke hoofdhuid- of haarproblemen? U bent van harte welkom (liefst op afspraak) voor een kosteloze diagnose via onze haaranalysecomputer. Hiermee kunnen wij de conditie van uw haar, haarzakjes en hoofdhuid analyseren. Op basis van deze analyse geven wij u een gefundeerd advies over producten die de gezondheid van uw hoofdhuid verbeteren en de haargroei stimuleren. Na vier tot zes weken kijken wij of de behandeling aanslaat of dat wij moeten overgaan op een andere behandeling.

Persoonlijk advies

Onze service gaat verder dan alleen raad over (en styling van) haarwerk. Wij bieden u altijd een luisterend oor en geven u graag uitvoerig persoonlijk advies. Wel zo prettig! Bij ons bent u verzekerd van eerlijk en duidelijk advies en maximale privacy. Wilt u meer weten? Kom bij ons langs in Enschede of maak een afspraak!