Wat te doen tegen haaruitval

Iedereen verliest haar, maar als u last heeft van overmatig haarverlies kan dat voor veel onrust zorgen. Haarproblemen komen vaker voor dan u misschien denkt, zowel bij mannen als bij vrouwen. Heeft u ook last van haarverlies en wilt u dit graag tegengaan? De specialisten van Confident Haarzorg staan voor u klaar. Neem gerust contact met hen op en laat u adviseren over de best passende oplossing.

Wat te doen

Waarom heb ik haaruitval?

Ging u eerst nog met een mooie volle haardos door het leven en heeft u nu last van haaruitval? Er kan sprake zijn van permanent haarverlies of tijdelijk verlies van het haar, waarbij de mogelijke oorzaken uiteenlopen. Denk bijvoorbeeld aan haaruitval door chemo, hormonale omstandigheden of een vitaminetekort. De meest voorkomende oorzaken van haaruitval zijn over het algemeen:

Oplossingen bij haaruitval

Haaruitval is ingrijpend en kan veel invloed kan hebben op uw dagelijks leven. Daarnaast is het door schaamte vaak een lastig onderwerp om over te praten. Toch raden wij aan uw haarprobleem bespreekbaar te maken, bijvoorbeeld met uw eigen huisarts. Onze specialisten helpen u ook graag met een vrijblijvend advies. Zij hebben jarenlange ervaring met het begeleiden van mensen met uiteenlopende haarproblemen waar haaruitval deel van uitmaakt. Wij zoeken samen met u naar de beste oplossing. Denk bijvoorbeeld aan haar op maat, zoals op maat gemaakte pruiken of haarwerken voor mannen of vrouwen, speciale salonbehandelingen of het aanschaffen van speciale haarproducten, zoals shampoos of andere verzorgende producten. Wij bieden meer dan alleen raad over (en styling van) haarwerk. Wij geven u graag uitvoerig persoonlijk advies!

Persoonlijke benadering

Bij Confident Haarzorg nemen wij de tijd voor u. Gelukkig bestaan er verschillende mogelijkheden zodat u weer met een natuurlijke haardos over straat kunt gaan. Tijdens een persoonlijk gesprek in één van onze salons analyseren wij allereerst uw haar en de hoofdhuid. Wij onderzoeken of een behandeling tegen uw type haarverlies werkt. Zo ja? Dan bepalen wij welke het meest geschikt is. Vervolgens helpen wij u met de vervolgstappen. Dat kunnen producten en hoofdhuidbehandelingen zijn, maar ook eventuele haarstukken, afhankelijk van de persoonlijke analyse. Daarnaast helpen wij u ook graag op weg met alle zaken rondom de verzekering. Wij garanderen u altijd een oplossing op maat; wel zo prettig!

De voordelen van Confident Haarzorg

Wilt u uw haaruitval tegengaan? Dan bent u bij ons verzekerd van:

  • Eerlijk en duidelijk advies
  • Maximale privacy
  • Geen volle wachtkamers

Wilt u meer weten? Kom een keer bij ons langs in Enschede. Plan een afspraak om ons ruime assortiment haarwerken en pruiken te bekijken, voelen en te passen. Bij ons bent u aan het juiste adres voor al uw vragen over haaruitval. Neem contact met ons op of maak direct een afspraak!