Kaalheid bij vrouwen

Kaalheid bij vrouwen komt vaak voor, vaker dan u misschien direct in de gaten heeft. De vormen lopen uiteen van diffuse tot pleksgewijze kaalheid, maar ook haarverlies volgens een vrouwelijk patroon. Heeft u te kampen met kaalheid? Neem gerust contact op met één van de experts van Confident Haarzorg en laat u adviseren over de voor u beste oplossing.

Kaalheid bij vrouwen

Kaalheid of kale plekken, en nu?

Kaalheid of dunner wordend haar heeft veel invloed op uw functioneren en uw dagelijks leven. Het is daarom belangrijk om u goed laten informeren. Als u dat nog niet gedaan heeft raden wij u aan uw probleem met een specialist te bespreken, te beginnen met uw eigen huisarts. Bovendien kunt u bij ons terecht voor een vrijblijvend advies.

Kaalheid bij vrouwen oorzaak

Soms zijn de oorzaken van kaalheid direct duidelijk, zoals chemotherapie. Daarnaast zijn er andere oorzaken die niet altijd direct herkend worden. Over het algemeen komen de volgende vormen van haarverlies veel voor bij vrouwen:

Via bovenstaande hyperlinks leest u meer over de specifieke vormen van haaruitval. Haaruitval volgens vrouwelijk patroon kenmerkt zich door kale plekken bovenop en aan de zijkanten, anders dan haaruitval volgens een mannelijk patroon. Bij deze laatste vorm moet u denken aan de klassieke kaalheid bovenop, te beginnen met de inhammen. Deze laatste vorm komt overigens ook voor bij vrouwen en wordt dus eigenlijk ten onrechte mannelijke kaalheid genoemd.

Kaalheid vrouwen oplossingen

Soms is de kaalheid tijdelijk, soms permanent. Om weer het zelfvertrouwen terug te krijgen kiezen veel vrouwen die te maken hebben met kaalheid voor een pruik of haarstukje. Niets om u voor te schamen, een snelle oplossing die u helpt het dagelijks leven weer 100% aan te kunnen. Wij bieden een zeer ruime selectie aan haarwerken van kwaliteit met een hoog draagcomfort. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor de beste verzorgingsproducten die uw hoofdhuid en haar (en eventuele haarwerk) op de juiste manier verzorgen. Kortom: begeleiding op maat.

Begeleiding op maat

Kiest u voor een haarwerk van Confident Haarzorg, dan kiest u voor een persoonlijke benadering. Onze dienstverlening kenmerkt zich door o.a.:

  • Eerlijk & helder advies
  • Maximale privacy
  • Geen volle wachtkamers

Wilt u meer weten of heeft u behoefte aan advies van een expert? Stap een keer bij ons binnen, neem contact met ons op via het contactformulier of maak een afspraak.