Kaalheid behandeling

Haaruitval en kaalheid: het komt veel voor. Kampt u of iemand in uw omgeving met beginnende of plotselinge kaalheid? Zowel bij mannen als vrouwen kan dit voor veel onzekerheid zorgen. Confident Haarzorg informeert u graag over de verschillende behandelmethodes.

Middel tegen kaal worden

Om verdere haaruitval te voorkomen zijn verschillende verzorgingsproducten verkrijgbaar. Deze producten hebben een gunstig effect op haaruitval, maar werken alleen als er nog enige haargroei is. Verder haaruitval wordt hiermee voorkomen doordat de overgang van testosteron naar dihydrotestosteron wordt afgeremd. Ook verbeteren de producten uw hoofdhuid en de conditie van uw eigen haar.

Niet-medische behandelingen

Is de kaalheid vergevorderd? In dat geval bieden haaraanvullingen of pruiken een passende oplossing. Haarwerken zijn pruiken die (eventueel) in combinatie met uw eigen haar worden gebruikt. Dit kan variëren van vrijwel complete pruiken, waar alleen aan de voorkant het eigen haar overheen wordt gekamd, tot haarstukken die enkel een kale plek verbergen.

Wat kunt u zelf doen bij kaalheid?

Door een goede verzorging blijft uw haar beter in conditie. Gezonde voeding en een goede lichamelijke fitheid zijn daarop van invloed. U kunt vitamines innemen die bijdragen aan gezond haar. Belangrijke vitamines tijdens haaruitval zijn vitamine B8, vitamine B5, vitamine A en vitamine E. Naast vitamines is ook het mineraal ijzer belangrijk.

Kosteloze diagnose

Wilt u graag meer weten over uw (beginnende) kaalheid? Dan bent u van harte welkom (liefst op afspraak) voor een kosteloze diagnose via onze haaranalysecomputer. Hiermee analyseren wij de conditie van uw haar, haarzakjes en hoofdhuid. Op basis van deze analyse geven wij u een gefundeerd advies over eventuele producten die de gezondheid van uw hoofdhuid verbeteren en de haargroei stimuleren. Neem gerust contact met ons op of kom bij ons langs. Bij ons bent u verzekerd van maximale privacy!