Inhammen man

Menig man krijgt er vroeg of laat mee te maken: een terugtrekkende haargrens. De een ziet zijn volle haardos steeds dunner worden, de ander ondergaat een langzaam proces waarbij de inhammen steeds groter worden en er langzaamaan een kale plek achter op het hoofd ontstaat. Confident Haarzorg biedt praktische oplossingen voor inhammen.

De oorzaken van inhammen bij mannen

Bij mannen bestaat er een natuurlijk verloop van steeds dunner wordend haar. Ze kunnen erfelijk belast zijn met een chronische vorm van haaruitval die alopecia androgenetica wordt genoemd. Veel mannen krijgen hier vroeg of laat mee te maken. Deze vorm van alopecia veroorzaakt inhammen, maar kan ook voor volledige kaalheid zorgen. Daarnaast hebben ook stress, extreem diëten, ziekte en medicijngebruik mogelijk haaruitval als gevolg.

Onze oplossingen bij inhammen

Inhammen zijn ingrijpend en hebben veel invloed op uw dagelijks leven. Onze specialisten helpen u graag met een vrijblijvend advies zodat u weer zelfverzekerd over straat kunt. Wij hebben jarenlange ervaring met het begeleiden van mensen met uiteenlopende haarproblemen, zoals inhammen. Samen met u zoeken wij naar de beste oplossing. Dit varieert van haar op maat, zoals op maat gemaakte pruiken of haarwerken, tot speciale salonbehandelingen of het aanschaffen van speciale haarproducten. Heeft u meer behoefte aan vrijblijvend advies? Wij bieden u altijd een luisterend oor!

De voordelen van Confident Haarzorg

Wilt u een oplossing voor uw inhammen? Bij Confident Haarzorg bent u verzekerd van:

  • Eerlijk en duidelijk advies
  • Maximale privacy
  • Geen volle wachtkamers

Wilt u meer weten? Kom gerust bij ons langs in Enschede. Plan een afspraak om ons ruime assortiment haarwerken en pruiken te bekijken, voelen en te passen. Bij ons bent u aan het juiste adres voor al uw vragen over haaruitval. Neem contact met ons op of maak direct een afspraak!