Wat te doen tegen inhammen?

Inhammen staan symbool voor verlies van vitaliteit en beginnende ouderdom. Heeft u ook last van (beginnende) inhammen? Confident Haarzorg zet graag de mogelijke oplossingen voor u op een rij.

Waarom krijg ik inhammen?

Vaak zijn inhammen het eerste teken van androgene of erfelijke kaalheid (alopecia androgenetica). Bij erfelijke kaalheid trekt de haargrens na verloop van tijd terug tot een denkbeeldige lijn tussen de oren. De kruin wordt kaal, maar er blijft wel haar op uw achterhoofd en rond uw oren.

Onze oplossingen bij inhammen

Inhammen zijn ingrijpend en hebben veel invloed op uw dagelijks leven, voor zowel mannen als vrouwen. Onze specialisten helpen u graag met een vrijblijvend advies. Wij hebben jarenlange ervaring met het begeleiden van mensen met uiteenlopende haarproblemen, ook inhammen. Onze benadering is erg persoonlijk: samen met u zoeken wij naar de beste oplossing. Wilt u graag uw inhammen opvullen? Denk dan haar op maat, zoals op maat gemaakt pruiken of haarwerken voor mannen of vrouwen. Ook geven wij speciale salonbehandelingen en bieden wij speciale haarproducten aan. Heeft u advies nodig? Ook dan staan wij voor u klaar! Wij bieden u altijd een luisterend oor en geven u uitvoerig persoonlijk advies.

Haarwerken of pruiken

Bij inhammen bieden haaraanvullingen of pruiken vaak een passende oplossing om uw inhammen te verbergen. Confident Haarzorg levert een compleet pakket aan haarstukken, zoals:

Wij bespreken alles wat u wilt weten en natuurlijk de mogelijke oplossingen. Wij helpen u ook graag op weg met alle zaken rondom de verzekering. Wel zo prettig!

Onze voordelen

Wilt u uw inhammen tegengaan? Dan bent u bij ons verzekerd van:

  • Eerlijk en duidelijk advies
  • Maximale privacy
  • Geen volle wachtkamers

EASI HAIR by Confident Haarzorg 

EASI HAIR by Confident Haarzorg staat voor een persoonlijk en doelgericht stappenplan waarmee we bepalen welk haarwerk/haarstuk het best past bij uw leefstijl & haarwensen. Op die manier creëren we EASI HAIR voor iedereen! Lees hier meer over het stappenplan dat wij gebruiken.