Inhammen vrouwen

Hoewel inhammen vooral bij mannen voorkomt krijgen ook vrouwen hiermee te maken. Heeft u ook last van (beginnende) inhammen? Kom bij ons langs of maak een vrijblijvende afspraak. Onze professionele haarwerkspecialisten adviseren u graag over de eventueel te nemen stappen en mogelijke oplossingen.

Inhammen vrouwen

De oorzaak van inhammen bij vrouwen

Inhammen zijn een teken van beginnend haaruitval. De kale plekken aan de linker- en rechterzijde van het hoofd wordt veroorzaakt door een teruglopende haargrens en wordt ook wel HVP genoemd (haaruitval volgens het vrouwelijke patroon). Het uit zich op de kruin en komt vooral veel voor in de menopauze. Het wordt geschat dat ongeveer de helft van alle vrouwen in deze periode in een bepaalde mate last heeft van HVP.

Onze oplossingen bij inhammen

Inhammen kunnen u onzeker en ongelukkig maken en hebben daardoor veel invloed op uw dagelijks leven. Gelukkig zijn er goede producten op de markt die uw haargroei bevorderen en zorgen voor meer volume. Helpt dat niet voldoende? Dan bieden mooie, natuurlijk-ogende haarwerken en haardelen een uitkomst. Wij van Confident Haarzorg zoeken altijd naar de voor u beste oplossing. Of dit nu raad over (en styling van) haarwerk is of het bieden van een luisterend oor. Wij geven u graag uitvoerig persoonlijk advies!

Afspraak maken

Maak gerust een vrijblijvende afspraak. Wij zorgen er graag voor dat u binnenkort weer vol zelfvertrouwen over straat gaat. Wist u dat u onze producten voor haar- en hoofdhuidbehandeling ook direct kunt bestellen in onze webshop? Liever zeker weten dat u het juiste product bestelt? Neem dan gerust even contact met ons op: 053 - 488 44 08 of info@confidenthaarzorg.nl. Wilt u liever persoonlijk contact? Kom dan langs bij ons in de salon. Bij ons bent u altijd verzekerd van maximale privacy en eerlijk en duidelijk advies.