Wat te doen bij dunner wordend haar?

Met de jaren wordt, zowel bij mannen als vrouwen, het haar helaas brozer en soms dunner. Dat heeft deels met erfelijkheid en hormonale veranderingen te maken. Gelukkig kunt u het een en ander doen om uw haar in goede conditie te houden. Confident Haarzorg zet graag de mogelijke oplossingen voor u op een rij.

Wat te doen bij dun haar

Waarom heb ik dunner haar?

Zodra u erachter komt dat uw haar dunner wordt wilt u natuurlijk graag weten waar dit door komt. Er zijn verschillende oorzaken. Denk hierbij aan:

  • IJzertekort
  • Extreem diëten
  • Stress
  • Ziekte
  • Langdurig medicijngebruik (bijv. door bestralingen en/of chemotherapie ter behandeling van kanker)
  • Erfelijk bepaald (alopecia androgenetica

Oplossingen voor dunner wordend haar

Heeft u minder zelfvertrouwen door dunner wordend haar? De ervaren haarspecialisten van Confident Haarzorg voorzien u graag van het beste advies in uw situatie. Bijvoorbeeld het gebruik van goede producten die de haarfollikels stimuleren, zoals Numinox of Cellagen van Mediceuticals. U kunt bij ons ook direct kiezen voor een mooie haaraanvulling die qua kleur, lengte en structuur perfect bij uw eigen haar past. Wij maken een analyse van uw haar- en hoofdhuid en bespreken graag welke oplossingen het best voor u werken.

Persoonlijke benadering

Bij Confident Haarzorg nemen wij de tijd voor u. Tijdens een persoonlijk gesprek in één van onze salons analyseren wij uw haar en de hoofdhuid. Op deze manier onderzoeken wij of een behandeling tegen uw haarprobleem werkt. Vervolgens helpen wij u met de vervolgstappen. Denk hierbij aan het aanschaffen van producten, een hoofdhuidbehandelingen, maar ook eventuele haarstukken , afhankelijk van de persoonlijke analyse. Daarnaast helpen wij u ook graag op weg met alle zaken rondom de verzekering. Wij garanderen u altijd een oplossing op maat; wel zo prettig!

De voordelen van Confident Haarzorg

Wilt u uw haaruitval tegengaan? Dan bent u bij ons verzekerd van:

  • Eerlijk en duidelijk advies
  • Maximale privacy
  • Geen volle wachtkamers

EASI HAIR by Confident Haarzorg 

EASI HAIR by Confident Haarzorg staat voor een persoonlijk en doelgericht stappenplan waarmee we bepalen welk haarwerk/haarstuk het best past bij uw leefstijl & haarwensen. Op die manier creëren we EASI HAIR voor iedereen! Lees hier meer over het stappenplan dat wij gebruiken. 

Wilt u meer weten? Kom gerust bij ons langs in Enschede. Plan een afspraak om ons ruime assortiment haarwerken en pruiken te bekijken en te passen. Bij ons bent u aan het juiste adres voor al uw vragen over haaruitval. Neem contact met ons op of maak direct een afspraak!