Dunner wordend haar man

Veel mannen krijgen ermee te maken: dunner wordend haar. De haargrens trekt steeds verder naar achteren en dit kan voor veel onzekerheid zorgen. Confident Haarzorg biedt praktische oplossingen voor dunner wordend haar.

Dun haar mannen

De oorzaken van dunner wordend haar

Bij mannen bestaat er een natuurlijk verloop van het steeds dunner worden van hun haar. Ze zijn erfelijk belast met een chronische vorm van haaruitval die alopecia androgenetica wordt genoemd. Bijna iedere man krijgt hier vroeg of laat mee te maken. Bij mannen veroorzaakt deze vorm van alopecia kale plekken of zelfs volledige kaalheid. Daarnaast kunnen ook stress, extreem diëten, ziekte en medicijngebruik haaruitval als gevolg hebben.

Wat kunt u doen bij dun wordend haar?

Dunner wordend haar: een aanslag voor het zelfvertrouwen van iedere man. Wij helpen u graag met tips om uw dunner wordend haar aan te pakken.

  1. Niet te vaak uw haar wassen. Uw haar beschadigt en valt uit als u te veel uw haar wast. Was het daarom niet meer dan drie keer per week.
  2. Eet gezond. Een ongezond eetpatroon heeft effect op uw haar. Het is belangrijk om gezond te eten en te kiezen voor een voedzaam en vitaminerijk dieet (eventueel aan te vullen met vitaminesupplementen).
  3. Leid de aandacht af met een baardje. Een baard of gestoppelde kaaklijn verplaatst de aandacht van uw kapsel meer naar uw gezicht.
  4. Pas op met stress. Stress is een belangrijke oorzaak van haaruitval. Ontspan door bijvoorbeeld te sporten.

Onze oplossingen bij dunner wordend haar

Dunner wordend haar is ingrijpend en heeft veel invloed hebben op uw dagelijks leven. Onze specialisten hebben jarenlang ervaring en helpen u graag met een vrijblijvend advies. Onze benadering is volledig persoonlijk; samen met u zoeken wij naar de beste oplossing. Dit varieert van haar op maat, zoals op maat gemaakte pruiken of haarwerken tot speciale salonbehandelingen of het aanschaffen van speciale haarproducten. Wij bespreken alles wat u wilt weten en natuurlijk de mogelijke oplossingen. Wij helpen u daarnaast ook graag op weg met alle zaken rondom de verzekering. Wel zo prettig!

De voordelen van Confident Haarzorg

Wilt u uw dunner wordend haar tegengaan? Dan bent u bij ons verzekerd van:

  • Eerlijk en duidelijk advies
  • Maximale privacy
  • Geen volle wachtkamers