Dunner wordend haar man

Veel mannen krijgen ermee te maken: dunner wordend haar of extreme haaruitval. De haargrens trekt steeds verder naar achteren en dit kan voor veel onzekerheid zorgen. Maar hoe kun je als man inhammen tegengaan? Confident Haarzorg biedt praktische oplossingen voor dunner wordend haar of extreme haaruitval bij mannen. 

Dun haar mannen

De oorzaken van dunner wordend haar

Bij mannen bestaat er een natuurlijk verloop van het steeds dunner worden van het haar of een terugtrekkende haarlijn. Ze zijn erfelijk belast met een chronische vorm van haaruitval die alopecia androgenetica wordt genoemd. Bijna iedere man krijgt hier vroeg of laat mee te maken. Bij mannen veroorzaakt deze vorm van alopecia inhammen, kale plekken of zelfs volledige kaalheid. Daarnaast kunnen ook stress, extreem diëten, ziekte en medicijngebruik haaruitval als gevolg hebben.

Wat kun je doen bij dunner wordend haar?

Dunner wordend haar is een aanslag voor het zelfvertrouwen van iedere man. Wij helpen je graag met tips om inhammen en dunner wordend haar tegen te gaan.

  1. Was het haar niet te vaak. Het haar beschadigt en valt uit als je het haar wast. Was het daarom niet meer dan drie keer per week.
  2. Eet gezond. Een ongezond eetpatroon heeft effect op het haar. Het is belangrijk om gezond te eten en te kiezen voor een voedzaam en vitaminerijk dieet (eventueel aan te vullen met vitaminesupplementen).
  3. Leid de aandacht af met een baardje. Een baard of gestoppelde kaaklijn verplaatst de aandacht van je kapsel meer naar het gezicht.
  4. Pas op met stress. Stress is een belangrijke oorzaak van inhammen en haaruitval. Ontspan door bijvoorbeeld te sporten.

Onze oplossingen bij dunner wordend haar

Dunner wordend haar is ingrijpend en heeft veel invloed hebben op het dagelijks leven. Onze specialisten hebben jarenlang ervaring en helpen je graag met een vrijblijvend advies. Onze benadering is volledig persoonlijk; samen met jou zoeken wij naar de beste oplossing. Dit varieert van haar op maat, zoals op maat gemaakte pruiken of haarstukken tot speciale salonbehandelingen of het aanschaffen van speciale haarproducten. Wij bespreken alles wat je wilt weten en natuurlijk de mogelijke oplossingen. Wij helpen je daarnaast ook graag op weg met alle zaken rondom de verzekering. Wel zo prettig!

De voordelen van Confident Haarzorg

Wil je dunner wordend haar tegengaan? Dan ben je bij ons verzekerd van:

  • Eerlijk en duidelijk advies
  • Maximale privacy
  • Geen volle wachtkamers

Neem contact met ons op of bel ons op 053 - 488 44 08 om een afspraak te maken voor een vrijblijvend adviesgesprek!