Beginnende kaalheid

Beginnende kaalheid

Heeft u last van beginnende kaalheid? Bent u benieuwd naar mogelijke oplossingen? De medewerkers van Confident Haarzorg informeren u vrijblijvend over de juiste verzorging van uw haar en het dragen van haarwerken.


Oorzaken beginnende kaalheid


Vaak is beginnende kaalheid het eerste verschijnsel van mannelijke kaalheid, oftewel erfelijke kaalheid. Het komt niet alleen voor bij mannen. Ook vrouwen krijgen ermee te maken. Lees meer over:

Beginnende kaalheid kan ook andere oorzaken hebben, bijvoorbeeld een auto-immuunstoornis. Soms is het haarverlies pleksgewijs, hetgeen alopecia aerata heet.


Gevolgen kaalheid


De één heeft er geen problemen mee, de ander voelt zich er ongelukkig door. Sommigen stuiten op onbegrip uit hun omgeving als ze proberen uit te leggen hoeveel invloed de kaalheid heeft op hun dagelijks leven. Dit speelt met name voor mensen die op jonge leeftijd te maken krijgen met haaruitval en kaalheid. 


Oplossingen bij beginnende kaalheid


Begint u kaal te worden en voelt u zich daardoor onzeker of onprettig? De haarwerkspecialisten van Confident Haarzorg laten u graag zien wat de mogelijkheden zijn voor een natuurlijk ogend kapsel. Een haarwerk of toupet, in de kleur van uw eigen haar met eventueel wat kleuraccenten, waaronder grijs. Bovendien kunt u bij ons terecht voor behandel- en stylingproducten waarmee u uw eigen haar verzorgt en de haaruitval zoveel mogelijk remt door uw haar in optimale conditie te houden. Loop gerust eens bij ons binnen in Enschede. Wilt u een vrijblijvende adviesgesprek? Maak direct een afspraak.

afspraak makenOver Confident

Confident Haarzorg: van haarwerk op maat tot en met onderhoud en declaratie bij uw zorgverzekeraar.


Wij bieden uiteenlopende oplossingen en salonbehandelingen bij hoofdhuid- en haarproblemen.


U bent van harte welkom, ook zonder afspraak!

 

Confident Haarzorg
Brinkstraat 60
7512 EE Enschede
Telefoonnummer: 053 - 488 44 08

Gratis consult

Wilt u graag een afspraak maken voor een salonbehandeling, adviesgesprek, of om gewoon eens kennis te maken?

neem contact met ons op

Volg ons op:

Erkend haarwerker

Confident is een erkend haarwerker.
Hier leest u meer.