Hoofhuid en haarproblemen - Confident Haarzorg

Hoofdhuid- en haarproblemen


Hoofdhuid- en haarproblemen hebben veel invloed op het zelfvertrouwen. Dunner wordend haar, breekbaar en poreus haar, extreme haaruitval; de problemen zijn heel divers en kennen verschillende oorzaken. 


Oplossing voor elk hoofdhuid- en haarprobleem

Confident Haarzorg biedt oplossingen voor ieder hoofdhuid- en haarprobleem. Een verzorgd kapsel is een waardevol bezit. Als het gaat om haar en hoofdhuid kunt u met veel problemen te maken krijgen. Denk hierbij aan:

De specialisten van Confident Haarzorg helpen u graag met een haar- en/of hoofdhuidbehandeling, haarstuk of pruik op maat – met of zonder medische indicatie. We zorgen er voor dat u zich weer mooi voelt. Zodat u vol zelfvertrouwen de deur uit gaat.

Scope

Kosteloze diagnose

Kampt u met specifieke hoofdhuid- of haarproblemen? U bent van harte welkom (liefst op afspraak) voor een kosteloze diagnose via onze haaranalysecomputer. Hiermee kunnen we de conditie van uw haar, haarzakjes en hoofdhuid analyseren. Op basis van deze analyse geven we u een gefundeerd advies over producten die de gezondheid van uw hoofdhuid verbeteren en de haargroei stimuleren. Na vier tot zes weken kijken we of de behandeling aanslaat of dat we moeten overgaan op een andere behandeling.


In het submenu geven we een aantal voorbeelden van hoofdhuid- en haarproblemen waarvoor mannen, vrouwen en kinderen bij ons terecht kunnen. Maar ook als uw probleem er niet bij staat, helpen we u uiteraard graag. Loop gerust eens bij ons binnen met uw vraag of maak direct een afspraak voor een kosteloze, vrijblijvende haar- en hoofdhuidanalyse. We nemen graag de tijd voor u.

afspraak maken

loop gerust binnen


Over Confident

Confident Haarzorg: van haarwerk op maat tot en met onderhoud en declaratie bij uw zorgverzekeraar.


Wij bieden uiteenlopende oplossingen en salonbehandelingen bij hoofdhuid- en haarproblemen.


U bent van harte welkom, ook zonder afspraak!

 

Confident Haarzorg
Brinkstraat 60
7512 EE Enschede
Telefoonnummer: 053 - 488 44 08

Gratis consult

Wilt u graag een afspraak maken voor een salonbehandeling, adviesgesprek, of om gewoon eens kennis te maken?

neem contact met ons op

Volg ons op:

Erkend haarwerker

Confident is een erkend haarwerker.
Hier leest u meer.