T-Parting - (Semi) permanente bevestiging

T-Parting | Semi permanente bevestiging

De T-Parting staat bekend als dé oplossing voor dunner wordend haar en kale plekken. Dit haarstuk in de vorm van een T, vandaar ook de naam T-Parting, wordt op de scheiding van het eigen haar geplakt of geplaatst. 

De T-Parting is verkrijgbaar als een permanente bevestiging waarbij het haarstuk op de scheiding van het eigen haar wordt geplakt. Of als een semi permanente bevestiging in de vorm van een topstuk met safetyclips, die zelf op en af gezet kan worden. 

Confident Haarzorg is een haarwerksalon met expertise op het gebied van dun haar en haaruitval. Wij hebben ruime ervaring met het plaatsen van haarstukken en topstukken, zowel van echt haar als synthetisch haar. 

Waarom een T-Parting?

Een T-Parting is één van de meest voorkomende oplossingen bij dun haar of kale plekken. Het bedekt de scheiding en de kruin, dit zijn de plekken waar het haar doorgaans het eerst dun wordt of uitvalt. 

t-parting voor en na

T-Parting met permanente bevestiging of semi permanente bevestiging

De T-Parting is verkrijgbaar als permanente bevestiging en semi permanente bevestiging. Wanneer je een actieve levensstijl hebt of het liefst zo min mogelijk gedoe wilt hebben met een haarstuk, dan is een permanente bevestiging een goede oplossing. Hierbij kom je elke 4 tot 6 weken in de salon om het stuk opnieuw vast te zetten. Het nadeel van een permanente bevestiging is dat het haarstuk op het eigen haar wordt 'geplakt', wat het eigen haar kan beschadigen. 

Een goed alternatief voor de T-Parting is een haarstuk met een semi permanente bevestiging. Dit is een haarstuk in de vorm van een T of een andere vorm die op het eigen haar wordt geplaatst door middel van safetyclips. Een haarstuk met semi permanente bevestiging wordt niet op het eigen haar 'geplakt' en is daarom beter voor het behoud van het eigen haar. Deze haarstukken, oftewel topstukken, zijn verkrijgbaar in verschillende groottes en lengtes.

Wil je meer informatie over de T-Parting of een alternatief hiervoor? Maak dan een vrijblijvende afspraak via het contactformulier of bel ons op 053 - 488 44 08