Djarling Hairextensions door Confident Haarzorg

Bij Confident Haarzorg begroeten onze haarstylisten je altijd met een stralende lach. We zien je graag in één van onze salons zodat we jouw wensen wat betreft haar extensions kunnen realiseren. Het resultaat van Djarling is verbluffend en het ziet er uit als je natuurlijke haar. Wie wil dat niet!

Over Djarling Hairextensions

Djarling Hairextensions is ontwikkeld door Jette Djarling in het jaar 1988. Djarling is marktleider met een garantie voor hoge kwaliteit in zowel de hairextensions zelf als het zetten hiervan. De extensions van Djarling bestaan 100% uit natuurlijk haar van de beste kwaliteit en is zeer vergelijkbaar met het haar van de gemiddelde Nederlandse vrouw.

De Djarling hairextensions worden geplaatst zonder dat er gebruik wordt gemaakt van lijm en chemicaliën, hetzelfde geldt voor het verwijderen. Er wordt een unieke methode gebruikt voor het plaatsen van de hairextensions: ze worden in je eigen haar geweven. Het is een hele populaire en een van de vriendelijkste methodes op de markt . Het geeft je haar de rust die nodig is en zal hierdoor niet als overbelasting worden ervaren. Dit is ook de reden dat wij van Confident Haarzorg erg enthousiast zijn over de extensions. Het is natuurlijk en beschadigd jouw eigen haar niet.

Lees hier hoe Djarling hairextension worden bevestigd.

djarling hairextensions door confident haarzorg  djarling hairextensions door confident haarzorg  djarling hairextensions door confident haarzorg

Heb je nog geen ervaring met haarverlenging?

Confident Haarzorg adviseert jou graag over de verzorging van jouw hairextensions. Door de juiste verzorgingsproducten te gebruiken wordt de levensduur verlengd en hierdoor geniet je zorgeloos van je prachtige haar! Welkom in de wereld van Djarling Hairextensions; laat je overtuigen en inspireren op onze website en in de salon van Confident Haarzorg.

Afspraak maken

Maak gerust een vrijblijvende afspraak. Wij zorgen er graag voor dat u binnenkort weer met vol en voluminieus haar over straat gaat. Heeft u vragen? Neem gerust even contact met ons op: 053 - 488 44 08 of info@confidenthaarzorg.nl.