Jon Renau toppers

Van hoog naar laag sorteren
  • Easicrown 18" Easicrown 18"
  • Easipart 18" Easipart 18"
  • Easipart XL 18 Easipart XL 18
  • Top Style 18" Top Style 18"
  • Top Full 18" Top Full 18"
  • Easipart XL 12" Easipart XL 12"
  • Easipart 8" Easipart 8"
  • Easicrown 12" Easicrown 12"
Van hoog naar laag sorteren

Jon Renau Toppers bij Confident Haarzorg

In het modellenboek vindt u een ruime collectie toppers van Jon Renau. Haartoppers transformeren uw look onmiddellijk door volume en body te geven aan dun en fijn haar. Wereldwijd wordt het merk Jon Renau gezien als één van de beste merken als het gaat om haartoppers met een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding.

Wilt u ook dun en fijn haar een prachtig volume geven? Bezoek dan onze salon in Enschede aan de Brinkstraat 60.

 Jon Renau Toppers

Toppers voor meer volume in het haar

Een haartopper is een unieke oplossing voor alle vrouwen die zich in de verschillende fases van haarverlies bevinden. Door de gemakkelijke bevestiging wordt dun en fijn haar binnen enkele seconden aangevuld tot een prachtige bos met volume. Jon Renau haartoppers zijn daarom ook een goed alternatief voor een complete pruik. 

De toppers van Jon Renau zijn eenvoudig te bevestigen in het eigen haar. Door middel van meerdere clips wordt de topper vastgezet en blijft deze goed op de plek zitten. Ook door de locatie van de clips en het binnenwerk zijn de haartoppers comfortabel in het dragen en gemakkelijk met het eigen haar te vermengen.

Jon Renau toppers collectie

De collectie toppers van Jon Renau omvat stijlen en lengtes die zijn ontworpen voor elke fase van haaruitval. Van beginnend tot midden en vergevorderd haaruitval, voor elk type haaruitval is een geschikte topper van Jon Renau.

De collectie van Jon Renau is ontwikkeld om hedendaags een unieke oplossing te bieden voor de fases van haarverlies en biedt een goed alternatief voor de pruik. De toppers van Jon Renau zijn verkrijgbaar in 100% echt haar, HD-hittebestendige vezel en synthetisch haar.

Wilt u een Jon Renau topper laten aanmeten in onze haarwerksalon? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel ons op 053 - 488 44 08.

Jon Renau California Blonde