Jon Renau Toppers

Jon Renau toppers 

In het modellenboek vindt u een ruime collectie toppers van Jon Renau. Haartoppers transformeren uw look onmiddellijk door volume en body te geven aan dun en fijn haar. Wereldwijd wordt het merk Jon Renau gezien als één van de beste merken als het gaat om haartoppers met een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. 

Wilt u ook dun en fijn haar een prachtig volume geven? Bezoek dan onze salon in Enschede of een salon bij u in de buurt. 

Toppers voor meer volume in het haar

Een haartopper is een unieke oplossing voor alle vrouwen die zich in de verschillende fases van haarverlies bevinden. Door de gemakkelijke bevestiging wordt dun en fijn haar binnen enkele seconden aangevuld tot een prachtige bos met volume. Jon Renau haartoppers zijn daarom ook een goed alternatief voor een complete pruik. 

De toppers van Jon Renau zijn eenvoudig te bevestigen in het eigen haar. Door middel van meerdere clips wordt de topper vastgezet en blijft deze goed op de plek zitten. Ook door de locatie van de clips en het binnenwerk zijn de haartoppers comfortabel in het dragen en gemakkelijk met het eigen haar te vermengen.

Jon Renau toppers collectie

De collectie toppers van Jon Renau omvat stijlen en lengtes die zijn ontworpen voor elke fase van haaruitval. Van beginnend tot midden en vergevorderd haaruitval, voor elk type haaruitval is een geschikte topper van Jon Renau.

De collectie van Jon Renau is ontwikkeld om hedendaags een unieke oplossing te bieden voor de fases van haarverlies en biedt een goed alternatief voor de pruik. De toppers van Jon Renau zijn verkrijgbaar in 100% echt haar, HD-hittebestendige vezel en synthetisch haar.

Jon Renau Toppers