Heren haarstukken

Heeft u last van haaruitval of kaalheid? Toupetten zijn geschikt als u vooral bovenop uw hoofd last heeft van verminderd volume, dunner haar of kale plekken. Een toupet wordt over uw eigen haar gedragen zodat het meer volume krijgt en eventuele kale plekken niet meer zichtbaar zijn. Overweegt u een toupet? Confident Haarzorg helpt u graag bij uw keuze. Neem hiervoor contact met ons op!

Toupet mannen

Kaalheid bij mannen begint voornamelijk bij de kruin. Het haar kan ook geleidelijk dunner worden. Een toupet is in deze gevallen een perfecte oplossing omdat u slechts een gedeelte van uw hoofd bedekt. Een toupet zorgt er in een handomdraai voor dat u nog steeds over een prachtige haardos beschikt. U en uw omgeving zien geen verschil! En wist u dat wij naast toupetten voor mannen ook toupetten voor vrouwen in onze collectie hebben? U vindt bij ons dus altijd een geschikt toupet.

Toupet kopen

Een toupet van Confident Haarzorg kiest u volledig op kleur, structuur en vormgeving van uw eigen haar. Confident Haarzorg heeft een divers aanbod toupetten beschikbaar van zowel echt haar als synthetisch haar. Welke u ook kiest, u vindt bij ons altijd een toupet van de beste kwaliteit met een perfecte pasvorm. Tijdens een persoonlijk adviesgesprek brengen wij uw wensen en levensstijl in kaart. Vervolgens kiezen wij samen met u een geschikt toupet dat hier precies op wordt afgestemd. Wij maken graag kennis met u!