Gisela Mayer pruiken

Gisela Mayer pruiken bij Confident Haarzorg

Gisela Mayer pruiken hebben een unieke uitstraling. Wanneer je op zoek bent naar een Gisela Mayer pruik vanwege haaruitval door chemotherapie, alopecia of een ander haarprobleem, dan ben je in de haarwerksalon van Confident Haarzorg aan het juiste adres. Onze ruime voorraad Gisela Mayer haarwerken bestaat uit klassieke en moderne modellen met een krul, slag of gewoon geheel stijl.

Wanneer je voor een Gisela Mayer haarwerk in de haarwerksalon van Confident Haarzorg komt, bespreken wij in een vrijblijvend intakegesprek alle mogelijkheden met je door. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een pruik van echt haar of synthetisch haar en wil je met de pruik sporten of heb je een minder actieve leefstijl? Voor elke situatie is er een geschikte pruik die geheel voldoet aan jouw wensen.

Gisela Mayer pruiken met een unieke uitstraling

De unieke pruiken van Gisela Mayer zijn nauwkeurig afgewerkt en hebben een exclusieve kleursamenstelling. De kleuren van Gisela Mayer haarwerken zijn erg natuurlijk waardoor het gegarandeerd met jouw eigen haarkleur overeenkomt. Omdat de afwerking zo nauwkeurig is, sluit de pruik daarnaast precies aan op het hoofd. Het is zelfs mogelijk om het haar naar achteren te dragen, zonder dat iemand ziet dat er een pruik wordt gedragen. 

Persoonlijk advies en goede begeleiding

Heb je last van haaruitval door wat voor reden dan ook en ben je op zoek naar een geschikt Gisela Mayer haarwerk? Wij van Confident Haarzorg helpen je graag in onze haarwerksalon. Wij zijn ANKO gecertificeerd en aangesloten bij alle zorgverzekeraars. Hierdoor is het altijd mogelijk om van de basisvergoeding in de zorgverzekering gebruik te maken. Wanneer je aanvullend verzekerd bent, ontvang je in vele gevallen een extra vergoeding bovenop de basisvergoeding.

Wil je een vrijblijvend intakegesprek inplannen om alle mogelijkheden te bespreken? Maak dan hier een afspraak!