Haarwerken en Haardelen

per pagina

per pagina


Haarwerken en haardelen


Bij Confident Haarzorg vindt u een zeer ruim aanbod aan haarwerken en haardelen, zoals dames-, heren- en kinderpruiken van hoge kwaliteit. Daarnaast hebben we een uitgebreid assortiment behandel- en verzorgingsproducten. De diverse haarwerken en haardelen bieden uitkomst als u last heeft van haaruitval of dunner wordend haar. Blader door ons aanbod en kom meer te weten over de mogelijkheden. Heeft u een haarwerk nodig? Onze medewerkers helpen u graag een passende oplossing te vinden. Maak een vrijblijvende afspraak voor een adviesgesprek.

 

Diverse soorten haarwerken

Via de filtermogelijkheden aan de linkerkant op deze pagina kunt u uw keuze verfijnen. We hebben zowel pruiken van synthetisch haar als echt haar beschikbaar, leverbaar in diverse mooie modellen en haarkleuren. Heeft u een haarwerk gezien dat u wat lijkt? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

 

Kennismaken & de mogelijkheden

Voelt u zich onzeker door het haarverlies of dunne haar? Denkt u dat een haarwerk teveel afwijkt van uw eigen haar? Eerst maken we graag kennis met u, waarbij we alle mogelijkheden met u doorspreken. Na het doorpassen kiezen we samen met u een geschikt haarwerk en maken we dit voor u op maat.

 

Over Confident Haarzorg

Als u kiest voor Confident Haarzorg, dan bent u verzekerd van een passende oplossing.

 

Heeft u een haarwerk of haardeel nodig? Wij verzorgen de declaratie bij uw zorgverzekering. Lees meer over Confident Haarzorg.

 

Meer weten?

We hebben veel haarwerken en haardelen op voorraad. In de meeste gevallen kunnen we het haarwerk dezelfde dag nog in orde maken en bevestigen. Wilt u meer weten? Bel 053 488 44 08, stel een vraag via het contactformulier of stuur een e-mail naar info@confidenthaarzorg.nl.

Over Confident

Confident Haarzorg: van haarwerk op maat tot en met onderhoud en declaratie bij uw zorgverzekeraar.


Wij bieden uiteenlopende oplossingen en salonbehandelingen bij hoofdhuid- en haarproblemen.


U bent van harte welkom, ook zonder afspraak!

 

Confident Haarzorg
Brinkstraat 60
7512 EE Enschede
Telefoonnummer: 053 - 488 44 08

Gratis consult

Wilt u graag een afspraak maken voor een salonbehandeling, adviesgesprek, of om gewoon eens kennis te maken?

neem contact met ons op

Volg ons op:

Erkend haarwerker

Confident is een erkend haarwerker.
Hier leest u meer.