Gisela Mayer haarstukken

Gisela Mayer haarstukken 

Haarstukken van Gisela Mayer komen van pas bij dunner worderd haar of haaruitval, zoals bijvoorbeeld bij alopecia areata. Confident Haarzorg heeft een compleet aanbod haarstukken van Gisela Mayer in zowel echt haar, synthetisch haar en hittebestendige vezel. Hierboven is een greep uit de mogelijkheden zichtbaar. Wij maken haarstukken van Gisela Mayer volledig op maat, afhankelijk van jouw wensen, hoofdhuid, haartype en haarkleur.

Haarstukken van Gisela Mayer die echt bij je passen

De één heeft van nature dik haar, de ander fijn haar. Misschien heb je wel krullerig haar, of juist stijl- of kroeshaar. Kortom, geen enkel kapsel of haartype is hetzelfde. Een ongelukkig gekozen Gisela Mayer haarstuk of topstuk valt direct op. De haarspecialisten van Confident Haarzorg weten precies waar ze op moeten letten om een passend haarstuk te vinden die bij de rest van jouw eigen haar én uitstraling past.

Niet voor niets dat maatwerk bij ons voorop staat en je niet zomaar zelf een haarstuk van Gisela Mayer online kunt bestellen.

Waarom Confident Haarzorg?

Naast maatwerk kun je bij ons rekenen op:

  • Maximale privacy in eigen paskamers
  • Eerlijk en helder advies
  • Recht op vergoeding vanuit de zorgverzekering
  • Volledige begeleiding voor én na het plaatsen

Wij begeleiden en adviseren niet alleen bij de keuze, maar ook bij onderhoud en vervanging van het haarstuk. Daarnaast zijn wij ANKO gecertificeerd en aangesloten bij alle zorgverzekeraars. Wanneer je aanvullend verzekerd bent, ontvang je, bovenop de basisvergoeding, vaak een extra vergoeding voor een haarstuk. 

Benieuwd naar de mogelijkheden met een Gisela Mayer haarstuk? Maak dan een vrijblijvende afspraak om de mogelijkheden te bespreken!