Haaruitval bij mannen

 

Haaruitval bij mannen komt veel voor en is soms ongewenst. De oorzaken lopen uiteen en de behandelingen hangen af van de precieze oorzaak. Haaraanvullingen, toupets of pruiken zijn mogelijke oplossingen, waardoor u weer een volle bos haar heeft, die bij uw leeftijd en uitstraling past. Bij Confident Haarzorg bent u aan het juiste adres.

Oorzaken haaruitval bij mannen

Over het algemeen is erfelijke kaalheid, oftewel alopecia androgenetica, de meest voorkomende vorm van haaruitval bij mannen. Lees meer over alopecia androgenetica en haaruitval. Diffuus haarverlies door stress komt ook voor bij mannen, hoewel in mindere mate dan bij vrouwen. Daarnaast is pleksgewijze kaalheid (alopecia areata) een probleem, waarvan de oorzaak niet 100% vast te stellen is. 

 

haaruitval bij mannen voorfoto | Confident Haarzorg


Behandeling haaruitval bij mannen

Het is sowieso van belang om te achterhalen waar de haaruitval door veroorzaakt wordt, zodat u de voor u beste behandeling en verzorgingsproducten kiest. Een hoofdhuid- en haaranalyse komt daarbij van pas. Bij Confident Haarzorg staat een unieke analysecomputer, waarmee onze experts dit onderzoek voor u uitvoeren. Ze controleren de doorbloeding van de hoofdhuid en conditie van de haarzakjes. Zo weet u snel óf behandeling helpt en welke producten we aanraden.

 

haaruitval bij mannen nafoto | Confident Haarzorg

Oplossingen bij kaalheid en haarverlies

Soms is het haarverlies ongewenst. In dat geval bieden haaraanvullingen of pruiken een passende oplossing. Confident Haarzorg levert een compleet pakket aan haarstukken, zoals:

 

We zorgen ervoor dat u naar huis gaat met een haarwerk dat past bij uw gezicht, de juiste dikte en kleur heeft. Naast model en uiterlijk speelt uw levensstijl ook een belangrijke rol. Als u bijvoorbeeld veel buiten sport, stelt dat specifieke eisen aan het haarwerk. Wij inventariseren in een persoonlijk gesprek alle wensen en eisen, zodat u snel vol zelfvertrouwen over straat kunt gaan. Neem gerust contact met ons op of kom een keertje langs. Bij ons bent u verzekerd van maximale privacy!

 afspraak makenOver Confident

Confident Haarzorg: van haarwerk op maat tot en met onderhoud en declaratie bij uw zorgverzekeraar.


Wij bieden uiteenlopende oplossingen en salonbehandelingen bij hoofdhuid- en haarproblemen.


U bent van harte welkom, ook zonder afspraak!

 

Confident Haarzorg
Brinkstraat 60
7512 EE Enschede
Telefoonnummer: 053 - 488 44 08

Gratis consult

Wilt u graag een afspraak maken voor een salonbehandeling, adviesgesprek, of om gewoon eens kennis te maken?

neem contact met ons op

Volg ons op:

Erkend haarwerker

Confident is een erkend haarwerker.
Hier leest u meer.