Van hoog naar laag sorteren
  • Easipart XL 12" 18
Van hoog naar laag sorteren

Haaraanvulling

Heeft u last van plaatselijke haaruitval? Begint uw haar uit te dunnen en maakt u dit onzeker? Confident Haarzorg biedt een groot assortiment haaraanvullingen. Omdat wij uw haar alleen aanvullen op de plaatsen waar dat nodig is krijgt uw haardos een zeer natuurlijke uitstraling. Wij helpen u graag bij uw keuze. Neem hiervoor contact met ons op!

Afneembare en vaste haaraanvulling

Stoort u zich eraan dat uw hoofdhuid zichtbaar wordt onder uw dunne haardos? Met haaraanvulling van Confident Haarzorg vult u uw eigen haar aan met haarwerken van hoge kwaliteit. Er zijn verschillende soorten haaraanvulling te verkrijgen. U kiest voor een haarwerk dat u zelf kunt afnemen (afneembaar), maar u kunt ook kiezen voor vaste haaraanvulling die u niet zelf kunt afnemen. Deze wordt aan uw eigen haar vast geknoopt en blijft daarom goed zitten.

Haaraanvulling van Confident Haarzorg

Tijdens een persoonlijk gesprek gaat onze ervaren haarspecialist met u op zoek naar een haaraanvulling die 100% bij u past. Hierin kijken wij naar aspecten als de bevestigingswijze, pasvorm en het materiaal. Wij nemen de tijd voor u en passen diverse aanvullingen met u door. U bent bij ons tijdens dit persoonlijke gesprek verzekerd van de privacy die u verwacht. Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op!