Diffuus haarverlies

Als u last heeft van diffuus haarverlies, valt het haar verspreid over de hele hoofhuid uit. De oorzaken van diffuus haarverlies zijn verschillend. Sommige mensen kiezen ervoor een haarwerk of een haarstuk te gaan dragen. Twijfelt u of u een haarwerk wilt dragen? Wilt u weten hoe u uw haar op de juiste manier verzorgt? Haarwerkspecialist Confident Haarzorg geeft u persoonlijk en vrijblijvend advies. Maak gerust een afspraak voor meer informatie.

Oorzaken diffuus haarverlies


De oorzaken van diffuus haarverlies lopen uiteen. Enkele oorzaken zijn:

Mensen die op (een extreem) dieet zijn, krijgen soms ook te maken met verspreid haarverlies. Daarnaast kan het haar uitvallen als bijwerking bij het gebruik van bepaalde medicijnen. Een tekort aan bepaalde vitamines kan er ook aan ten grondslag liggen.

Diffuus haarverlies 


Diffuus haarverlies - permanente bevestiging


Gevolgen diffuse haaruitval


Verspreid haarverlies kan u een onzeker gevoel geven. Ieder persoon gaat er logischerwijs anders mee om: de één accepteert het probleemloos en de ander heeft er veel moeite mee. Sommige vrouwen die met diffuus haarverlies te maken hebben, voelen zich een stuk minder vrouwelijk. Mannen voelen zich soms minder aantrekkelijk en verliezen hun zelfverzekerdheid. Gelukkig bestaan er allerlei oplossingen (zoals het dragen van een haarwerk of een haarstuk) die het zelfvertrouwen oppeppen. 

 


Een luisterend oor


Sommige mensen hebben er veel baat bij om te praten over hun probleem. Bezoek bijvoorbeeld een forum en praat met lotgenoten. U kunt ook gerust een keertje bij ons langs komen, liefst op afspraak. U kunt bij ons altijd rekenen op een luisterend oor. Wij maken een analyse van uw hoofdhuid en de haarzakjes en bespreken de mogelijke oplossingen en behandelingen.

 
 Diffuus haarverlies - permanente bevestiging


Meer informatie


Wilt u meer weten? Lees meer over ons, bel 053 488 44 08, stel een vraag of maak direct een afspraak.

afspraak maken

Over Confident

Confident Haarzorg: van haarwerk op maat tot en met onderhoud en declaratie bij uw zorgverzekeraar.


Wij bieden uiteenlopende oplossingen en salonbehandelingen bij hoofdhuid- en haarproblemen.


U bent van harte welkom, ook zonder afspraak!

 

Confident Haarzorg
Brinkstraat 60
7512 EE Enschede
Telefoonnummer: 053 - 488 44 08

Gratis consult

Wilt u graag een afspraak maken voor een salonbehandeling, adviesgesprek, of om gewoon eens kennis te maken?

neem contact met ons op

Volg ons op:

Erkend haarwerker

Confident is een erkend haarwerker.
Hier leest u meer.