Erkend haarwerkspecialist

Confident Haarzorg is erkend lid van de ANKO-vereniging, sectie haarwerken. Kwaliteit, professionaliteit en persoonlijke begeleiding vormen de rode draad in onze dienstverlening. 


ANKO-haarwerkspecialisten


Samen realiseren we als leden een kwaliteitsregeling voor de haarwerkbranche in overleg met zorgverzekeraars en patiëntenverenigingen. We wisselen kennis en ideeën met elkaar uit en blijven op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Als u voor een erkend ANKO-haarwerkspecialist kiest, kiest u voor deskundigheid en professionaliteit.  


Over onze haarwerkspecialisten


Al onze haarwerkspecialisten zijn in bezit van relevante diploma’s kappersopleidingen en haarwerkspecialist-opleidingen. Bovendien hebben ze deelgenomen aan trainingen op het gebied van psychosociale aspecten van kanker, haarverlies en soortgelijke.


Verzekering


We regelen de declaratie van uw haarwerk bij uw verzekeringsmaatschappij, mits er natuurlijk een medische indicatie en verwijzing is. Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars afgesloten en houden ons daarin aan de vermelde bepalingen en voorwaarden. Als gecontracteerd zorgleverancier, verzorgen we direct de declaratie van het haarwerk, gelet op de basisvergoeding. U heeft er geen omkijken naar! We kijken bovendien graag met u mee naar de aanvullende vergoedingen die uw verzekeraar biedt en hoe u aanspraak kunt maken op de aanvullende vergoedingen.


Wat betekent dat voor u?


Ons lidmaatschap brengt vele voordelen met zich mee. Uiteindelijk vertaalt zich dit naar:

  • Professioneel advies
  • Een haarwerk dat bij u past
  • Persoonlijke begeleiding

We nemen de tijd voor u om samen tot de beste oplossing te komen. Dit draait niet alleen om de haarwerken zelf, maar ook om behandelingen, verzorgingsproducten en een luisterend oor.


Klachtenprocedure


Heeft u een klacht? We werken volgens de voorwaarden van de Geschillencommissie Uiterlijke Verzorging van de stichting geschillencommissies voor consumentenzaken (SGC). Confident Haarzorg beschikt over een klachtenprocedure en is als ANKO-lid aangesloten bij De Geschillencommissie. U heeft de garantie dat er, indien zich een probleem voordoet, een bindende uitspraak wordt gedaan door deze onafhankelijke commissie.

Over Confident

Confident Haarzorg: van haarwerk op maat tot en met onderhoud en declaratie bij uw zorgverzekeraar.


Wij bieden uiteenlopende oplossingen en salonbehandelingen bij hoofdhuid- en haarproblemen.


U bent van harte welkom, ook zonder afspraak!

 

Confident Haarzorg
Brinkstraat 60
7512 EE Enschede
Telefoonnummer: 053 - 488 44 08

Gratis consult

Wilt u graag een afspraak maken voor een salonbehandeling, adviesgesprek, of om gewoon eens kennis te maken?

neem contact met ons op

Volg ons op:

Erkend haarwerker

Confident is een erkend haarwerker.
Hier leest u meer.