Damespruiken

Damespruiken

De damespruiken van Confident Haarzorg zijn stuk voor stuk van de allerbeste kwaliteit. Haar op maat met een natuurlijke uitstraling. Hieronder treft u een overzicht aan van de diverse pruiken voor dames, zodat u een indruk krijgt van de mogelijkheden. Heeft u last van haaruitval of dun haar? Onze medewerkers helpen u op persoonlijke en professionele wijze verder met de keuze van het juiste haarwerk. Maak daarvoor een vrijblijvende afspraak.

per pagina

per pagina

Damespruiken met natuurlijke uitstraling

Zoekt u damespruiken van echt haar of misschien van synthetisch haar? We hebben diverse soorten pruiken voor dames met een natuurlijke uitstraling beschikbaar. Vrouwelijke en moderne modellen, pruiken die fijn zitten en waar u zich prettig bij voelt. Op deze website krijgt u een impressie van de diverse soorten pruiken waaruit u kunt kiezen. Als u een pruik draagt van Confident Haarzorg voelt u nauwelijks dat het niet uw eigen haar is. Ook haarwerken op maat behoren tot de mogelijkheden.

 

Over Confident Haarzorg

Heeft u last van dun haar of haaruitval? Een damespruik zorgt ervoor dat u snel weer zelfverzekerd over straat kunt gaan. Confident Haarzorg:

Dankzij onze grote voorraad beschikt u snel over een haarwerk. Lees meer over Confident Haarzorg en onze werkwijze.

 

Hoe kiest u de juiste pruik?

Ieder persoon is anders. Ieder haartype is anders. Tijdens een persoonlijk gesprek gaan onze ervaren specialisten samen met u op zoek naar een pruik die écht bij u past en 100% naar wens is. Aspecten als de bevestigingswijze, pasvorm en het materiaal komen aan de orde. We nemen de tijd voor u en passen diverse modellen met u door. U bent bij ons tijdens dit persoonlijke gesprek verzekerd van de privacy die u verwacht. Wilt u meer weten? Bel 053 488 44 08, stel een vraag of laat een terugbelverzoek achter en wij bellen u terug op een moment dat ú uitkomt.

Over Confident

Confident Haarzorg: van haarwerk op maat tot en met onderhoud en declaratie bij uw zorgverzekeraar.


Wij bieden uiteenlopende oplossingen en salonbehandelingen bij hoofdhuid- en haarproblemen.


U bent van harte welkom, ook zonder afspraak!

 

Confident Haarzorg
Brinkstraat 60
7512 EE Enschede
Telefoonnummer: 053 - 488 44 08

Gratis consult

Wilt u graag een afspraak maken voor een salonbehandeling, adviesgesprek, of om gewoon eens kennis te maken?

neem contact met ons op

Volg ons op:

Erkend haarwerker

Confident is een erkend haarwerker.
Hier leest u meer.