U-Consultancy

Onze dames in de salon houden allemaal hun kennis over huid- en haarproblematiek up-to-date. Voor extra scholing en kennis volgen onze dames daarom opleidingen t.b.v. de huidzorg.

U-Consultancy is exclusief gericht op het organiseren van deskundigheidsbevorderende opleidingen in de huidzorg. Alle dames van Confident Haarzorg zijn dermatologisch consultant gecertificeerd.


u-consultancy

Samen met vele dermatologen en brancheorganisaties werkt U-Consultancy aan opleidingen en trainingen rondom huidproblemen voor zeer diverse doelgroepen om een vroegtijdige signalering van huidproblemen en een goede samenwerking met huisartsen en dermatologen te stimuleren.

Het doel van de opleiding is kennis en inzicht vergroten van haar- en hoofdhuidproblemen en de bijbehorende behandeling, om relevante voorlichting te kunnen geven aan klanten.

Voorkomen is altijd beter dan genezen, daarom hameren wij als Confident Haarzorg er ook op om zo snel mogelijk een specialist op te zoeken wanneer u een huid- of haarprobleem ervaart.

Om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen binnen de haarproducten, haarcosmetica en haarverzorging is educatie een belangrijke factor.

U-Consultancy werkt nauw samen met de Nederlandse Vereniging van Dermatologie en Venereologie (NVDV) en heeft zij een adviesraad dermatologie bestaande uit verschillende vooraanstaande dermatologen.

 

“Het enthousiasme van doktersassistenten, kappers, haarwerkers, schoonheidsspecialisten, pedicuren en ook podotherapeuten voor de trainingen en opleidingen is bijzonder. Dankzij deze extra scholing kunnen ze huidproblemen bij hun klanten en patiënten eerder signaleren en waar nodig beter doorverwijzen naar huisartsen en dermatologen.”

u-consultancy

Voor meer informatie bezoek de website
http://www.uconsultancy.nl/