Pruik plaatsen en passen

De gecertificeerde en ervaren haarwerkspecialisten van Confident Haarzorg bieden maatwerkoplossingen voor ieder haarprobleem. Met dank aan onze grote voorraad kunnen veel modellen direct gepast worden en heeft u veel keuze.

pruik passen

Maatwerkoplossingen

Heeft u een afspraak gepland? Tijdens deze sessie nemen wij allereerst het haarprobleem door in een intakegesprek. Zo laten wij alle ins en outs weten over de mogelijkheden wat betreft haarwerken, haarstukken of andere haaroplossingen. 

Bij het selecteren van een haarwerk meten wij in een van onze privé behandelkamers het juiste model aan. Allereerst meten wij de hoofdmaat en de kleur waarna verscheidene modellen worden gepast. Met dank aan onze grote voorraad kunnen wij vaak in één sessie passen en het juiste haarwerk vinden. Als u geïnteresseerd bent in een model dat niet op voorraad is, dan kunt u binnen enkele dagen terugkomen voor een nieuwe passessie. 

Er wordt vervolgens een nieuwe afspraak ingepland om het haarwerk compleet naar wens af te leveren. Zo zal het haarwerk op maat geknipt, geverfd en passend gemaakt worden. Bij spoed wordt het haarwerk afgeleverd in dezelfde sessie als de passessie.

Haar op maat voor iedereen

Bent u veel buiten? Zwemt u graag? Wilt u alleen tijdelijk een pruik dragen? Stuk voor stuk vragen die invloed hebben op de keuze van een haarwerk. Voor iedereen is er wel een passende oplossing:

Als u uiteindelijk besloten heeft een pruik of haarwerk te nemen, maak dan gerust een afspraak met één van onze ervaren haarwerkspecialisten. U verplicht zich tot niets! Als u bij ons bent nemen wij alle mogelijkheden met u door. Wij passen enkele modellen met u door, waarna wij het haarwerk volledig op maat maken. Wij kunnen het haarwerk volledig op de maten en bolling van een hoofd (ver)maken. Ook de kleur kunnen wij aanpassen door haar erin te knopen (lowlights en highlights). Wij kunnen de plakplaatsen aanpassen, met safety clips leveren, etc. Kortom: een haarwerk geheel volgens persoonlijke wensen en noodzakelijkheden.

EASI HAIR by Confident Haarzorg 

EASI HAIR by Confident Haarzorg staat voor een persoonlijk en doelgericht stappenplan waarmee we bepalen welk haarwerk/haarstuk het best past bij uw leefstijl & haarwensen. Op die manier creëren we EASI HAIR voor iedereen! Lees hier meer over het stappenplan dat wij gebruiken.