Huisbezoek

De service van Confident Haarzorg rijkt ver. Het is in overleg meestal zelfs mogelijk om een huisbezoek te plannen. Hiervoor kan contact met ons worden opgenomen.

Hoe verloopt een huisbezoek?

Het liefst behandelen wij onze klanten in onze salon. Hier hebben wij de grote voorraad haarwerken en pruiken. Zo kunnen wij u altijd direct het juiste haarwerk laten zien. Is het voor u om wat voor reden dan ook niet mogelijk om hier te komen dan komen wij graag op huisbezoek. Aan de hand van de ingeplande afspraak neemt de haarwerkspecialist de juiste benodigdheden mee, denk aan scharen, pruiken, stoomapparaat en accessoires.

huisbezoek pruik

Intake en afleveringen

Voornamelijk zijn er huisbezoeken met afspraken zoals intake & afleveringen. Bij intakegesprekken nemen wij vaak al wat haarwerken mee. Hiervoor vragen wij indien mogelijk vooraf foto’s en uw hoofdmaat op. Na een korte introductie is er een pasgelegenheid waarbij gekeken wordt naar uw wensen.

Bij afleveringen wordt het haarwerk dat u heeft uitgezocht meegenomen met daarbij de benodigdheden om het haarwerk op maat aan te leveren. Te denken aan: schaar, stoomapparaat en verzorgingsproducten. Dit werkmateriaal gaat altijd mee zodat een haarwerk op hetzelfde moment nog bewerkt kan worden.

Afspraak maken