Van hoog naar laag sorteren
  • Ready Look
    Haarstuk Synthetisch haar
    7
Van hoog naar laag sorteren

Halve pruik

Heeft u haarproblemen, zoals dunner wordend haar of alopecia en wilt u graag voller haar? Wij hebben een ruim assortiment halve pruiken in vele verschillende haarkleuren. Of u nu op zoek bent naar een blonde pruik, een bruine pruik of een zwarte pruik. Met een halve pruik maakt u uw kapsel eenvoudig langer of voller. Bekijk hieronder een selectie van halve pruiken. Wilt u meer weten? Neem gerust contact met ons op.

Halve pruik in verschillende materialen

Onze halve pruiken zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en kleuren. Wilt u een halve pruik met lichte krul? In lagen geknipt of stijl en recht? Voor iedere wens hebben wij een passende halve pruik in onze collectie. Onze pruiken zijn daarnaast gemaakt van synthetisch haar en echt haar. Om uw halve pruik goed te behandelen bieden wij ook verschillende producten aan.

Persoonlijk advies

Wij helpen u graag op weg om een geschikte halve wig te vinden. Wilt u meer weten? Maak dan een vrijblijvende afspraak voor een persoonlijk adviesgesprek. Hierin bespreken wij samen met u alle mogelijkheden. Na het doorpassen kiezen wij uw favoriete halve pruik. Wij bieden naast de collectie op de website ook maatwerk. Kwaliteit, maatwerk en persoonlijke aandacht staan bij ons voorop.