Haarwerken en pruiken
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Haarwerken en pruiken

Als u een pruik of haarstuk wilt gaan dragen bent u bij Confident Haarzorg aan het juiste adres. Zo kunt u bij ons terecht voor:

Wij bieden oplossingen die geschikt zijn voor uw leefomstandigheden en levensstijl. Pruiken en haardelen die passen bij uw uitstraling en gezicht in veel verschillende kleuren en modellen voor zowel mannen als vrouwen. Denk aan grijze pruiken, rode pruiken en bobline modellen tot lang haar pruiken. Naast pruiken en haardelen, hebben wij o.a. verzorgingsproducten voor hoofdhuid en haar in het assortiment en voeren wij salonbehandelingen uit. Wilt u graag weten welke producten of behandelingen in uw situatie van pas komen? Wij adviseren u daar vrijblijvend over tijdens een persoonlijk gesprek.

Voordelen pruik kopen Confident Haarzorg


Als u voor Confident Haarzorg kiest, dan kiest u voor:

  • Pruiken en haarstukken van goede kwaliteit
  • Een haarwerk dat prettig draagt en aanvoelt
  • Persoonlijke begeleiding

Naast advies en begeleiding verzorgen wij het onderhoud (indien gewenst) van uw pruik of haarwerk. Wij geven u ook tips en adviezen over hoe u uw pruik in de praktijk moet verzorgen.

Meer weten?

Deze website geeft u een indruk van onze producten en diensten. Wilt u meer informatie? Neem gerust contact op met één van onze haarwerkspecialisten.


Bent u op zoek naar een rode pruik? Confident Haarzorg beschikt over een ruime collectie rode haarwerken. Met verschillende roodtinten en stijlen vindt u altijd een model dat bij u past. Is dit niet het geval? Wij bieden ook maatwerk! Neem contact met ons op.

Rode pruik kopen

Bij Confident Haarzorg vindt u een uitgebreid aanbod rode pruiken. Met onze persoonlijke aanpak zorgen wij ervoor dat u gegarandeerd een haarwerk vindt dat qua lengte en model perfect bij u past. U kiest bij ons onder andere uit een rode krullen pruik, een rode pruik met lang of een kort model. Daarnaast kiest u bij ons uit een pruik van synthetisch haar of echt haar. Wilt u graag advies? Onze ervaren en erkende haarwerkspecialisten bieden u professionele zorg en helpen u graag!

Persoonlijke oplossing

Voelt u zich onzeker door haarverlies of dun haar? Een pruik biedt dan een oplossing. Denkt u dat een haarwerk te veel afwijkt van uw eigen rode haar? wij maken graag kennis met u zodat wij alle mogelijkheden met u doorspreken. Samen met u kiezen wij een haarwerk met de juiste rode tint. Vervolgens maken wij de rode pruik voor u op maat. Zo zorgen wij altijd voor een 100% persoonlijke oplossing.