Van hoog naar laag sorteren
  • Brad 15
  • George 5-Stars 13
  • Roger Sport 12
  • Eric 2.0 13
Van hoog naar laag sorteren

Heren pruiken

Confident Haarzorg heeft kwalitatief goede herenpruiken in het assortiment. Tussen het brede aanbod vindt iedere man altijd een pruik die bij hem past. Lichtgewicht en natuurlijk, niet van uw echte haar te onderscheiden. Naast de modellen die u op deze website ziet is bij ons ook maatwerk mogelijk.

Mannen pruik kopen

Haarproblemen bij mannen kunnen voor veel hinder zorgen. Een pruik voor heren kan het zelfvertrouwen een flinke boost geven en – al dan niet tijdelijk – uitkomst bieden. Als u voor Confident Haarzorg kiest bent u verzekerd van een hoogwaardige herenpruik die niet van uw eigen haar is te onderscheiden. In onze salon brengen wij uw pruik in model, precies zoals u dat wilt.

De beste pruiken voor mannen kiezen

Onze professionele haarwerkspecialisten nemen tijdens een persoonlijk gesprek de tijd voor u. Geen volle wachtkamers. Bij ons neemt u plaats in privéruimtes waar wij uw wensen doornemen en samen met u diverse modellen passen. Geen wachttijden. Het resultaat? Een herenkapsel waarmee u gezien mag worden en die past bij uw levensstijl. Wilt u graag meer informatie? Neem contact met ons op!