Haarwerken en pruiken
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Haarwerken en pruiken

Als u een pruik of haarstuk wilt gaan dragen bent u bij Confident Haarzorg aan het juiste adres. Zo kunt u bij ons terecht voor:

Wij bieden oplossingen die geschikt zijn voor uw leefomstandigheden en levensstijl. Pruiken en haardelen die passen bij uw uitstraling en gezicht in veel verschillende kleuren en modellen voor zowel mannen als vrouwen. Denk aan grijze pruiken, rode pruiken en bobline modellen tot lang haar pruiken. Naast pruiken en haardelen, hebben wij o.a. verzorgingsproducten voor hoofdhuid en haar in het assortiment en voeren wij salonbehandelingen uit. Wilt u graag weten welke producten of behandelingen in uw situatie van pas komen? Wij adviseren u daar vrijblijvend over tijdens een persoonlijk gesprek.

Voordelen pruik kopen Confident Haarzorg


Als u voor Confident Haarzorg kiest, dan kiest u voor:

  • Pruiken en haarstukken van goede kwaliteit
  • Een haarwerk dat prettig draagt en aanvoelt
  • Persoonlijke begeleiding

Naast advies en begeleiding verzorgen wij het onderhoud (indien gewenst) van uw pruik of haarwerk. Wij geven u ook tips en adviezen over hoe u uw pruik in de praktijk moet verzorgen.

Meer weten?

Deze website geeft u een indruk van onze producten en diensten. Wilt u meer informatie? Neem gerust contact op met één van onze haarwerkspecialisten.


Bent u op zoek naar een grijze pruik? Confident Haarzorg beschikt over een ruime collectie grijze haarwerken. Met verschillende grijstinten en stijlen vindt u altijd een model dat bij u past. Is dit niet het geval? Wij bieden ook maatwerk! Neem contact met ons op!

Grijze pruik kopen
Naast onze blonde en bruine pruiken hebben wij ook een ruim aanbod grijze pruiken. Deze pruiken zijn zeer geschikt voor oudere mensen, maar grijs is tegenwoordig ook zeer populair bij een jonger publiek. Gaat u voor een kort, krullend of langer model? Daarnaast kiest u bij ons tussen een grijze pruik van synthetisch haar of echt haar. Wij maken uw grijze haarwerk volledig op maat, afhankelijk van uw wensen, hoofdhuid en haartype.

Persoonlijke oplossing

Voelt u zich onzeker door (beginnende) kaalheid of dun haar? Een pruik biedt dan een oplossing. Bent u bang dat een haarwerk te veel afwijkt van uw eigen grijze haarkleur? Wij maken graag kennis met u zodat wij alle mogelijkheden met u doorspreken. Maatwerk en een persoonlijke aanpak staat bij ons voorop. Daarom kunt u niet zomaar zelf een grijze pruik online bestellen. Neem contact met ons op voor meer informatie!