Zorg goed voor uw haar: de juiste producten

Zorg goed voor uw haar: de juiste producten

Wilt u uw haar optimaal verzorgen? Gebruik dan de juiste producten bij uw haartype.

Geschikte shampoo

Zorg ervoor dat u de juiste shampoo kiest die bij uw haartype en leefstijl past. Wast u uw haar vaak? Gebruik dan een mildere shampoo, om te zorgen dat de natuurlijke oliën behouden worden. Kies daarnaast een shampoo passend bij uw haar. Heeft u dun haar of juist voller? Is uw haar snel vet of juist niet? En heeft u last van roos, schilfers op de hoofdhuid of is uw haar geverfd? Voor alle types zijn verschillende producten. Heeft u hulp nodig bij het kiezen van een geschikt product? Kom dan langs bij ons in de salon, wij helpen u graag!

De juiste stofjes

Gebruik een milde shampoo met natuurlijke producten. Kijk altijd op de fles of verpakking naar de ingrediënten van uw product. Koop geen shampoo of conditioner met sulfaten of sulfonaten. Deze stoffen zijn agressief en kunnen uw haar aantasten. Kies liever voor biologische producten op basis van natuurlijke olie of zeep.

De juiste haarborstel

Kam uw haar allereerst nooit wanneer het nog nat is, dan kunnen uw haren afbreken. Het is daarnaast van belang om de juiste borstel voor uw haar te gebruiken. Begin onderaan uw lokken met borstelen, om te zorgen dat u niet te hard aan uw haar hoeft te trekken. Een zachte borstel van natuurlijke vezels is altijd beter voor uw haar dan een harde. Of gebruik een kam met wijde punten. Bij ons in de salon zijn verschillende borstels verkrijgbaar. Kom gerust langs om een passende kam of borstel voor uw haar te vinden.

Hulp nodig?

Vindt u het lastig om te bepalen welke producten u nodig heeft? Kom eens bij ons langs in de salon voor een haar- en hoofdhuidanalyse, dan helpen wij u graag met de juiste verzorging bij uw haar.

Afspraak maken

Al onze pruiken staan online, bekijk ze